Direkt till innehållet

Avdelningschef till Ögonmottagningen och Ögonoperation Halmstad/Varberg

Ort: Halmstad, Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-08-26

Sök tjänsten

Delar du vårt mål för ett gott ledarskap? Att du som chef är en närvarande ledare som driver utveckling med invånaren i fokus. Som skapar förutsättningar för ett gott medarbetarskap och delaktiga medarbetare. I så fall, välkommen att söka denna tjänst!

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Halland har du två uppdrag: att styra och leda med fokus på resultat samt att engagera och motivera dina medarbetare. Du är arbetsgivarens representant och du företräder Region Halland, vilket innebär att du förståelse för organisationen som helhet.

Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Som avdelningschef blir du ansvarig för mottagningsverksamheten i Halmstad /Varberg och vår operationsenhet i Halmstad. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Kliniken har cirka 75 medarbetare.

De som jobbar hos dig är sjuksköterskor, ortoptister, undersköterskor och två optiker, totalt cirka 33 medarbetare. Du blir chef för 2 sektionsansvariga, en i Varberg och en på ögonoperation i Halmstad. Som avdelningschef leder, fördelar, engagera och motivera du medarbetare och utvecklar arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar.

På Ögonkliniken Halland pågår ett aktivt förändringsarbete med stort engagemang och drivkraft i samtliga yrkesgrupper. Kliniken arbetar teambaserat och de olika teamen utvecklar och förbättrar teamens processer ständigt.

Om arbetsplatsen

Ögonkliniken är organiserad inom område 2 Hallands sjukhus och har 3 utbudspunkter i Halland, en i Halmstad en i Varberg och en i Kungsbacka.

Nu söker vi en avdelningschef för ögonmottagningen Halmstad /Varberg och ögonoperation Halmstad. Mottagningen i Halmstad befinner sig i huvudentrébyggnaden högst upp och här har avdelningschefen sin arbetsplats.

Som avdelningschef samarbetar du nära verksamhetschef och dina chefskollegor på kliniken Det finns ett aktivt chefsstöd till dig och god tillgång till områdets stabsfunktioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, gärna med tidigare chefs- och ledarerfarenhet från hälso- och sjukvården. Erfarenhet och/eller utbildning inom ögonsjukvård är meriterande. Det är meriterande om du har genomgått vårt utvecklingsprogram Morgondagens ledare.

Du ska ha förmåga att etablera goda relationer, leda och motivera dina medarbetare. Du bör ha god kommunikationsförmåga och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap. Du trivs med att leda en verksamhet i förändring. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Ort Halmstad, Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/893
Kontakt Minna Idoffsson, Verksamhetschef, 076-6969105,035-134677 Susanne Karlsson Öhlin, Avdelningschef, 0729-626757
Facklig företrädare Vårdförbundets expedition Halland, 035-131339
Ytterligare facklig kontakt ges via HR partner, JessicaFällhed035-131146
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-08-26

Sök tjänsten