Direkt till innehållet

Legitimerad läkare till vårdcentralen Kolla

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, 60-100%

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-22

Sök tjänsten

Vårdcentralen Kolla - den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat!

Vi söker nu en legitimerad läkare som är intresserad av primärvård och som vill prova på att arbeta på en liten vårdcentral, där nära samarbete mellan de olika yrkesprofessionerna är kärnan. 

Om arbetet

P.g.a. föräldraledig ST-läkare och högt söktryck efter pandemin behöver vi förstärka läkargruppen med en underläkare, med start i höst.

Vi ser att du som söker är intresserad av bredden inom specialistområdet allmänmedicin och kan tänka dig en framtid inom primärvården. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och omfattar hela det allmänmedicinska området, där du möter patienter i alla åldrar. Vårdcentralen Kolla arbetar aktivt med att fortsätta utvecklingen mot en mer digifysisk vård och erbjuder redan i dag möjligheten att arbeta både digitalt och fysiskt. Basen för vårt arbete är dock fortfarande den teambaserade och personcentrerade vården, då våra patienter har olika behov och förutsättningar.

Möjligheten att påverka din egen arbetssituation är stor, hos oss får du utrymme och möjlighet att fördjupa dig inom dina specialområden om intresse finns. Vi ser ditt engagemang som en tillgång och välkomnar dina intressen.

Vi är en motiverad arbetsgrupp som fäster stort värde i tvärprofessionellt samarbete. Vi arbetar ständigt för att optimera vårdcentralens utbud efter patientens behov och medarbetarnas möjlighet att erbjuda en god och säker vård - hjärtat i vår verksamhet.

Tjänsten är ett vikariat 3-6 månader, med möjlighet till förlängning. Det kan ev. finnas möjlighet till ST-tjänst i framtiden. Du kommer att erbjudas minst 1 timmes schemalagd handledning per vecka, men du har alltid tillgång till trygga och erfarna specialister i allmänmedicin.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kolla är den flexibla och ständigt växande vårdcentralen belägen i ett nytt område i centrala Kungsbacka. Cirka 3 400 invånare har valt att lista sig hos oss. På vårdcentralen finns de mottagningar som behövs för att erbjuda god och nära vård såsom rehab, BVC, astma/KOL, diabetesmottagning samt psykolog.

Då vi är en liten, tvärprofessionell arbetsgrupp på 13 personer lägger vi stort fokus på samarbete över gränser och ständiga förbättringar, för att leverera den bästa vården för våra hallänningar. Vi värderar vår goda arbetsmiljö högt och vår vårdcentral är en trivsam arbetsplats.

Hos oss finner du ett närvarande och stödjande ledarskap, där fokus ligger på delaktighet och tillit i de processer som leder verksamheten framåt mot våra mål och nöjda patienter. 

Om dig

Du som söker har gjort svensk AT-tjänstgöring alternativt BT. Du är leg. läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård eller har erfarenhet av andra närliggande arbetsområden är det önskvärt, men inget krav. Därtill har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 i enlighet med Europarådets nivåskala.

För att trivas hos oss bör du ha en väl utvecklad samarbetsförmåga, med övriga professioner på vårdcentralen. Grunden för gott samarbete är kommunikation och att konstruktivt bidra till att lösa de utmaningar och prioriteringar vi ställs inför varje dag. Du behöver därtill vara flexibel och strukturerad samt ha en positiv inställning till arbetet. Du följer självklart fattade beslut, policys och riktlinjer.

Du underhåller och utvecklar din och teamets kompetens samt är med och tar initiativ som driver vår vårdcentral framåt. Du ska tycka att just du kan bidra med dina erfarenheter och din kompetens till team Kolla.

Välkommen in i värmen hos oss på Vårdcentralen Kolla, vi ser fram emot att träffa dig!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/895
Kontakt Susann Börjesson, verksamhetschef, 073-8681601
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-22

Sök tjänsten