Direkt till innehållet

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Tvååker för 1 års vik

Ort: Tvååker

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 75-100%, vikariat på 1 år

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-17

Sök tjänsten

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska hos oss. Här blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang och passion driver vårdcentralens utveckling framåt.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska på vår vårdcentral innebär en spännande variation av arbetsuppgifter på en väl fungerande vårdcentral, dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi arbetar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentral, vilket innebär EKG, blodtryck, assistera vid olika undersökningar samt för provtagning.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med start enligt överenskommelse.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Tvååker är en trivsam vårdcentral och arbetsplats där vi tillsammans arbetar för patientens bästa och där alla i teamet hjälps åt. Vårdcentralen är en viktig samhällsaktör och vi ser oss som Tvååkers vårdcentral. Här är vi är cirka 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om våra 6 200 listade patienter. För oss är det viktigt att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.

Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, psykolog och lab. Vi har även ett psykosocialt team och är också asylnod, vilket innebär att vi har ett särskilt ansvar för planering och genomförande av hälsoundersökningar.

Vårdcentralen ligger centralt i samhället Tvååker. Hit tar du dig lätt med kollektivtrafik då vi endast är en kvart ifrån Varberg. Om du kör bil så har vi goda parkeringsmöjligheter och ligger nära motorvägsavfarten.  Vi delar lokal med apotek och äldreboende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på lab och i jounalsystemet VAS. 

Du är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du är nyfiken på förändringsarbete och gillar utmaningar då vi har stort fokus på detta. Vi arbetar även i team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%, vikariat på 1 år
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/899
Kontakt Johanna Molander, Tf. vårdcentralschef, 0340-482233,072-1431901 Paula Bertilsson, Verksamhetschef Håsten, 0768482019
Facklig företrädare Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-134504
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Sök tjänsten