Direkt till innehållet

Fysioterapeut/ Sjukgymnast med rehabkoordinatorsansvar

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80-100% enligt överenskommelse

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-17

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Arbetet består av polikliniskt arbete, där du arbetar med individuella bedömningar och behandlingar. Du kommer även att vara delaktig och hålla i gruppverksamhet. Du arbetar tillsammans med sjukgymnast/ fysioterapeutkollega, arbetsterapeut och övriga medarbetare på vårdcentralen samt i nära samarbete med kollegorna.

Som ansvarig rehabkoordinator är du den samordnande länken inom vårdcentralernas rehabiliteringsuppdrag och kommer att vara vårdcentralens kontakt mot externa partners. Du ska kunna vägleda och guida rehabiliteringsteamet, men även patienter i sjukskrivningsprocessen. Därutöver ansvarar du för den administrativa samordningen och deltar i avstämningsmöten, samt bistår våra läkare i intygsskrivning. Du har en central roll när det gäller intern och extern patientsamordning. Du kommer arbeta konstruktivt i teamen och även vara ett stöd för patienterna

Om arbetsplatsen

Endast en kvart från Varberg ligger vårdcentralen Tvååker som är en mycket trivsam vårdcentral och arbetsplats. Vi är ca 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om ca 6 200 listade patienter. Vårdcentralen har ett gynnsamt och centralt läge i samhället Tvååker och vi delar lokal med apotek och äldreboende. Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, psykolog och lab. 

Vårdcentralen erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du förväntas sätta ”laget” i första rummet. Vi jobbar tillsammans för patientens hälsa och du bidrar till att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.
Du tar dig lätt hit med kollektivtrafik. Om du kör bil har vi goda parkeringsmöjligheter och vi ligger nära motorvägsavfarten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast och vi ser gärna att du har några års erfarenhet. 
Som person tycker du om och är van vid att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll.

Du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, förutsätts, likaså goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100% enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/900
Kontakt Johanna Molander, tf Vårdcentralschef, 0340-482233,072-1431901 Paula Bertilsson, Verksamhetschef Håsten, 0768482019
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Sök tjänsten