Direkt till innehållet

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Oskarström

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-27

Sök tjänsten

Är du intresserad av att arbeta på en familjär vårdcentral strax utanför Halmstad? I så fall kan du vara den vi söker! Fokus på stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Om dig

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska med intresse för primärvård.

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss har du möjligheten att arbeta både på läkar- och distriktssköterskemottagningen. Arbetet på läkarmottagningen består av planerat och akut mottagningsarbete, telefonrådgivning samt tidsbokning. I ditt arbete kommer du att utföra självständiga bedömningar och egenvårdsrådgivning.

Som person är du nyfiken och tar egna initiativ. Social kompetens är viktigt där du med både ödmjukhet och fast hand kan leda patienten i dess väg genom vården. Du har respekt för alla, fungerar i teamarbete och har en kulturell medvetenhet.

Vi ser gärna att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på vårdcentralen. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling.

Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer där allas förslag och åsikter tas på stort allvar och förbättringar bedrivs som en del i verksamheten. Vården sker alltid med patienten i fokus och genom ett bra samarbete mellan professionerna. Hos oss möter du en variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

Språkkrav i svenska: C1.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Om arbetet

Vårdcentralen Oskarström har strax över 5000 listade patienter som vi tar emot i nyrenoverade lokaler. Gratisparkering finns precis utanför, men vill man hellre ta buss går den regelbundet från Halmstad/ Hylte.

Vårdcentralen erbjuder ett komplett utbud av primärsjukvård. Vägg-i-vägg ligger ett äldreboende som vi tar hand om. För övrigt finns läkar-, sjuk och - distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes mm.

Vi är måna om att möta alla på lika villkor så långt möjligt och arbetar aktivt med förändringar för att kunna möta upp till våra mål.

Inom vårt upptagningsområde finns också Migrationsverkets asylboende i Spenshult, där vi har distriktssköterskemottagning 2 dagar/vecka samt BVC 1dag/vecka.  Som sköterska på asylmottagningen arbetar du mest med samtalet som verktyg men du gör även medicinska bedömningar eller underlag för fortsatt medicinsk handläggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/904
Kontakt Theresa Holmgren, Verksamhetschef, 0731-432098
Facklig företrädare Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-134504
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-27

Sök tjänsten