Direkt till innehållet

Administrativ samordnare till Närsjukvården

Ort: Halmstad eller Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-21

Sista ansökningsdag: 2022-07-17

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Som administrativ samordnare ansvarar du för förvaltningens registratur och övergripande diarium samt vår funktionsbrevlåda. I uppdraget ingår att registrera handlingar, hantera administration och utvecklingsbehov samt ge stöd till verksamheten inom området. Du ansvarar för förvaltningsintern administration för ärende till och från Inspektionen för vård och omsorg och Patientnämnden. 

Du är stöd till verksamheten i dokument- och personuppgiftshantering samt offentlighet- och sekretesslagstiftning i nära samarbete med vår nämndssekreterare. Dessutom ansvarar du också för vår övergripande arkivhantering och ger ett viktigt stöd till verksamheten för hanteringen av deras lokala arkiv. Du är samordnare och sekreterare för förvaltningens ledningsgrupp och våra tre fackliga samverkansgrupper vilket omfattar hantering av kallelser, protokoll samt mötesbokningar för forumen.

 

Om arbetsplatsen

Närsjukvården Halland satsar inför en spännande framtid i snabb förändring. Alla medarbetare inom Vårdcentralen och Folktandvården står inför utmaningen att skapa en god och nära vård för befintliga och blivande kunder i regionen. En vård som ska vara enkel att välja, tillgänglig på nya sätt och välkomnande för alla.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning eller annan lämplig utbildning relaterat till uppdraget. Du har förvaltningskunskap, kunskaper i offentlighet och sekretesshantering. Vidare ser vi att du har erfarenhet inom registrering, diarie, offentlig verksamhet, utlämnande av allmänna handlingar och sekretessprövningar. Vi ser gärna att du erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsverksamhet. 

Som person är du självgående, där du strukturerar och driver dina egna processer. Du är stabil, då du bibehåller realistiska perspektiv, och förblir lugn i stressade eller pressade situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att samverka och skapa goda relationer. Vidare är du lyhörd och löser konflikter på smidiga sätt. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera reella lösningar. Du är strukturerad , där du planerar och organiserar för ett effektivt arbetssätt. Du har specialistkunskap och underhåller kontinuerligt din spetskompetens inom registrering och diariehantering. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/907
Kontakt Agneta Wesslén, 035-134800,0766-965838
Facklig företrädare Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
Publicerat 2022-06-21
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Sök tjänsten