Direkt till innehållet

Vårdcentralen Kungsbacka söker arbetsterapeut

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-30

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Sök tjänsten

Nu har vi möjlighet att erbjuda en tjänst hos oss. Vi söker en ny kollega med ett arbetssätt som passar för vårt uppdrag i första linjens vård. Är du en arbetsterapeut, med vana av arbete på en vårdcentral? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ha mottagning för bedömningar och behandlingar inom handskador och sjukdomar samt hjälpmedelsutprovningar, men vi ser också att arbetet med vardagsrevidering, stress och sömn är en stor del av den roll du kommer att ha hos oss. Om du har erfarenhet av mottagningsarbete på vårdcentral är det som sagt en stor fördel, men det är framför allt din personlighet och driv som kan bli avgörande i rekryteringen. Vi behöver någon som brinner för primärvård! En person som känner sig bekväm med distansbesök via telefon och video och som upplever det stimulerande med en mottagning med snabba korta besök.

Vilka är vi? Jo vi har cirka 13 700 listade patienter och ett arbetslag som många trivs i. Det är en god laganda och sällan långt till skratt.

I vår verksamhet ska patienten få erfara våra mål:

  • Hos oss är du alltid välkommen.
  • Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv.
  • Att välja oss ska vara enkelt.

Med dessa mål för ögonen formar vi framtidens vård tillsammans för våra listade patienter. Om du tycker detta låter spännande och har en passande erfarenhet så är du välkommen att söka tjänsten!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Utbildning i handrehabilitering och REDO samt att du har primärvårdsvana är mycket meriterande. I Kungsbacka kommun finns många idrottsföreningar och en aktiv befolkning vilket gör att kunskap inom idrottsmedicin kan vara en fördel. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och patienterna. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/911
Kontakt Teresa Da Silva, avdelningschef, 035-134800,0761-130250 Emma Krantz, verksamhetschef, 072-8539269
Facklig företrädare Inger Johansson, Sveriges arbetsterapeuter, 035174584
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Sök tjänsten