Direkt till innehållet

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen i Falkenberg

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%. En tillsvidaretjänst och ett vikariat t.o.m. 23-09-30 med möjlighet till förlängning.

Publicerad: 2022-06-27

Sista ansökningsdag: 2022-07-23

Sök tjänsten

Din roll hos oss

Du står för det arbetsterapeutiska perspektivet i habiliteringsinsatserna i det tvärprofessionella teamarbetet. Arbetsuppgifterna innebär utredning, bedömning och behandlande insatser till barn och ungdomar upp till 18 års ålder med fysiska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du kommer även att ge information och rådgivning till föräldrar och andra i patientens nätverk. Du har ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter på arbetsplatsen, vilket betyder att det finns möjligheter till handledning. Hos oss står även metod-och kompetensutveckling inom det egna kompetensområdet i fokus.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst och ett föräldraledighetsvikariat t.o.m. 2023-09-30 med möjlighet till förlängning.

Om arbetsplatsen

Habiliteringen i Varberg/Falkenberg är en av tre mottagningar i Halland som ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Avdelningen är indelad i tre team varav två arbetar med barn upp till 18 år och ett med vuxna från 18 år. Denna tjänst är placerad i barnteamet i Falkenberg. På avdelningen finns en stor samlad erfarenhet och en lust och vilja till ständig utveckling för att möta patienternas behov på bästa sätt.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet i yrket eller erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande.

Körkort B krävs då många besök sker i patientens hem eller på skola/arbetsplats. Du ska även ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. 

Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor, vidare har du ett pedagogiskt förhållningssätt och kan på ett tydligt och enkelt sätt presentera och kommunicera information. Du är öppen för förändringar och nya idéer som bidrar till att förbättra verksamheten och delar även med dig av din kunskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret. Vänligen medtag ett aktuellt utdrag till ev. intervjutillfälle.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%. En tillsvidaretjänst och ett vikariat t.o.m. 23-09-30 med möjlighet till förlängning.
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/919
Kontakt Pernilla Eliasson, Avdelningschef, 0721-459133
Facklig företrädare Inger Johansson, Sveriges arbetsterapeuter, 035-174584
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-23

Sök tjänsten