Direkt till innehållet

Vi söker sjuksköterska med BVC-kompetens för vikariat i Särö

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%

Publicerad: 2022-06-23

Sista ansökningsdag: 2022-07-23

Sök tjänsten

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med bland annat hälsoundersökningar, hembesök till nyfödda, föräldragrupper, hälsofrämjande- och föräldrastödjande samtal, telefonrådgivning och vaccinationer. Fokus ligger alltid på barnens bästa och följer Barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv och få stöd från en senior kollega på BVC. Tjänsten innebär också mer generella arbetsuppgifter som sköterska på vårdcentral. 

Tjänsten är ett vikariat är på 1 år med start 1/9.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Särö är den nordligaste vårdcentralen i egen regi. Vi finns belägna mitt i Särö centrum och har cirka 6500 personer listade hos oss. Vi är en vårdcentral som siktar framåt och har stora ambitioner gällande förnyade arbetssätt och goda förutsättningar för utbildning/vidareutbildning. God arbetsmiljö och gott bemötande är honnörsord.

Utöver läkarmottagning och BVC finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, astma/KOL och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även sjukgymnastik, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. Verksamheten är HBTQI-diplomerad. I vårt uppdrag ingår också ansvar för ett särskilt boende för äldre. Vägg i vägg med vårdcentralen har vi ett apotek. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård som vill arbeta med barnhälsovård tillsammans med engagerade kollegor. Som person är du lyhörd för våra familjers behov och bemöter varje individ professionellt. Att vilja prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt hjälpa våra familjer/barn är ett viktigt och uppskattat attribut. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi ser att du har en utpräglad servicekänsla, är flexibel och har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/9 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/920
Kontakt Kristian Brandt, Verksamhetschef, 0720-839487
Facklig företrädare Chathatina Johansson, Vårdförbundet, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-07-23

Sök tjänsten