Direkt till innehållet

Ungdomscoach till LSS-verksamhet, Munkagårdsgymnasiet

Ort: Tvååker

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 75-100%, vikariatet pågår till och med 15/6-2023

Publicerad: 2022-06-27

Sista ansökningsdag: 2022-07-23

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och tydlig struktur samt allmändaglig träning med våra boende elever. I arbetet är det coachens uppgift att stötta och inspirera den boende att frigöra sina resurser för att jobba mot ett självständigt liv. I arbetet förekommer både kvälls- och nattjänstgöring på boendet.

Tjänsten är en visstidsanställning från 2022-08-08 till och med 2023-06-15.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet är en gymnasieskola med Naturbruksprogrammet där vi erbjuder inriktningarna djur, lantbruk, skog och trädgård. Vi har även en inriktning för elever med en diagnos inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi har ca 220 elever och ungefär majoriteten bor på skolans internat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av NPF är det meriterande. B-körkort är ett krav. 

Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du är lugn och stabil och har en förmåga att fokusera på rätt saker. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och du tar initiativ och uppnår resultat.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-08-08 - 2023-06-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%, vikariatet pågår till och med 15/6-2023
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/924
Kontakt Fredrik Sandgren Wisén, Boendechef, 0733-342279
Facklig företrädare Mats Persson, Kommunal, 0346-57508
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-23

Sök tjänsten