Direkt till innehållet

Biträdande avdelningschef till Sjukresor Halland

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-12

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett intressant uppdrag som biträdande avdelningschef på Sjukresor. Tjänsten är direkt underställd avdelningschefen och du rapporterar till henne samt ersätter vid hennes frånvaro. Avdelningschefen har huvudansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö och tillsammans fördelar ni det ansvaret på ett sätt som är mest effektivt för verksamheten.

Uppdraget innebär att engagera och motivera medarbetare samt vara en del av den operativa driften och arbetsgivarens representant. Arbetsuppgifter som kommer ingå i uppdraget är rekrytering, utbildningsfrågor och organisering av resurser för att matcha dessa mot verksamhetens behov. I samarbete med avdelningschefen driver du verksamhetsutvecklingen på enheten. I uppdraget ingår att vara Ambulanschef i beredskap.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Sjukresor i Halland är en del av förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa. Avdelningen finns på tre orter, Kungsbacka, Falkenberg, Halmstad och utför liggande och sittande sjukresor inom och utom Region Halland. Nu söker vi dig som intresserad av ledarskapsfrågor och vill ta ett steg vidare i din yrkeskarriär till tjänsten som biträdande avdelningschef på Sjukresor i Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom för tjänsten relevanta ämnen alternativt annan erfarenhet inom området som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tidigare chefs- eller ledarerfarenhet samt erfarenhet att leda med fokus på resultat är mycket meriterande. Det är önskvärt om du har erfarenhet från ambulans- eller sjukreseverksamhet. Du har helhetssyn, intresse av att leda andra samt förmåga att entusiasmera i förändringsprocesser och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer såväl inom som utom enheten. Som person är du strukturerad, tydlig i din kommunikation, närvarande och kan styra verksamheten efter uppsatta mål tillsammans med avdelningschefen. Du har ett tydligt arbetsgivarperspektiv och står bakom de värderingar som finns i Region Halland.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett chefsförordnande i fyra år.  Som biträdande avdelningschef erbjuds du kompetensutveckling likt andra chefer inom organisationen.

Vi planerar att hålla intervjuer den 6 och 8 september.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/926
Kontakt Åsa Clarelid, Avdelningschef, Semester V.31-33, 0708725590
Facklig företrädare Kontakta Sandra Malmgren HR, Semester V.28-32, 0733030493
Publicerat 2022-07-12
Sista ansökningsdag 2022-08-21

Sök tjänsten