Direkt till innehållet

Objektspecialist till Verksamhetsområde digitalisering Hälso- och sjukvård

Ort: Halmstad eller Varberg enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-23

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Sök tjänsten

Är du vår nya kollega som vill vara en del av vår spännande framtid och utveckling? Vi behöver komplettera vårt team och söker nu dig som vill bli en del av vårt fantastiska arbete och team.

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Om arbetet

IT och Digitalisering är ett stort och brett område med ca 160 medarbetare som är uppdelade inom tre verksamhetsområden: Digitalisering av hälso- och sjukvård, Digitalisering av stöd och regional utveckling samt Informationsteknologi.

Verksamhetsområdet Digitalisering hälso- och sjukvård består av tre avdelningar: E-hälsa och invånartjänster, Läkemedel och journaltjänster och Huvudjournal och hälsoinformatik.  

Våra tre avdelningar har i uppdrag att förvalta och utveckla information och applikation med spännvidd från strategisk till operativ nivå inom hälso– och sjukvården samt tandvårdens digitalisering. Grunden för arbetet är ett proaktivt partnerskap med verksamheten, kring såväl behov som lösning med ansvar för att säkerställa effekter och nytta för verksamhet, användare samt medborgare.

Till avdelning Läkemedels- och journaltjänster söker vi nu dig som vill vidareutvecklas genom att arbeta med förvaltning och utveckling av IT-stöden som omhändertas inom vårt område.

Som objektspecialist kommer du ansvara för några av våra applikationer. Men du kommer också arbeta brett med support, utbildning, och användarstöd samt ändringshantering och anpassning kopplat till de IT-stöd som hanteras på avdelningen. Det finns också författningar och lagar som är kopplat till våra olika applikationer som du kommer behöva sätta dig in i.

Avdelningen bemannar också projekt och strategiska uppdrag inom områden som avdelningen eller vårt verksamhetsområde ansvarar för som du kan bli involverad i framöver. Ett av dessa är Region Hallands pågående projekt för framtidens vårdinformationsstöd som bland annat ska ersätta vårt nuvarande huvudjournalsystem VAS och NCS läkemedelsmodul.

Tjänsten kommer vara placerad på avdelning Läkemedels- och journaltjänster i Halmstad eller Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom vård, pharmacia eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms lämplig för tjänsten. Du har intresse och gärna erfarenhet av att utbilda grupper, informera och dokumentera. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med användarstöd så som information och utbildning. Har du tidigare arbetat med projektledning, projektdeltagande eller förbättringsarbete är det meriterande. Det är också meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av IT-stöd och framförallt NCS Läkemedelsmodul, Pascal, ePed, Journalia AK, CytoBase, MittVaccin, PMO, Paratus.

Som person är du driven och engagerad samt intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina egna processer men du trivs även med att arbeta i team. Du är serviceinriktad och bidrar till ett positivt samarbetsklimat. Du ser möjligheter i förändringar och kan på ett pedagogiskt sätt informera och dokumentera såväl skriftligen som muntligen. Vi ser också att du är bra på att skapa kontakter och underhålla relationer.

Då tjänsten innebär en del resande inom Halland är B körkort meriterande. God datorvana är ett krav och vi ser gärna att du har goda Office kunskaper. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden så vänta inte utan skicka in den idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg enligt överenskommelse
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/927
Kontakt Håkan Eilind, Avdelningschef, 0766-977616 Elin Larnemo, Objektledare, 0766-964449
Facklig företrädare Dragica Grahovac, SACO, 073-3021543
Inger Ivarsson, Vision, 0340-481798
Emma Tengvall, Kommunal, 0768651106
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Sök tjänsten