Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare till Medicinkliniken, Avd. 4A, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-23

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Sök tjänsten

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt härliga gäng med placering på slutenvårdsavdelningen 4A! Vi är en aktiv administrativ enhet som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen till varandra!

Arbetsuppgifter

Du kommer inom verksamheten på avd. 4A att arbeta med förekommande vårdadministrativa uppgifter, såsom medicinsk dokumentation, remiss- och kallelsehantering etc. Du kommer även ingå i förbättringsarbeten tillsammans med vårdpersonalen gällande workshifting samt förbättringsarbeten inom vårdadministrationen. Du har tätt samarbete med kollegor på övriga slutenvårdsavdelningar inom Medicinkliniken.

Tjänsten innebär även arbete cirka 1 dag i veckan på Nefrologimottagningen. Förutom att höja din kompetens och ge dig variation i arbetet minskar det även sårbarheten.

Tjänsten innebär att man varannan fredag slutar kl. 16.30.

Vi arbetar med kompetensutveckling för medicinska sekreterare och stora möjligheter finns till olika ansvarsområden.

Om arbetsplatsen

Medicinkliniken i Varberg har cirka 95 vårdplatser fördelade på 4 slutenvårdavdelningar samt mottagningar inom samtliga grenspecialiteter. Vi bedriver medicinsk dygnet runt-verksamhet på akutmottagningen. Inom Medicinkliniken Varberg är vi cirka 400 anställda inom alla yrkeskategorier, varav 35 stycken är medicinska sekreterare.

Avdelning 4A är en medicinavdelning med 24 vårdplatser. Dessa är fördelade på 3 team: MAVA, gastroenterologi och nefrologi. Tillsammans behandlar vi patienter som är i behov av akutsjukvård oavsett i vilket skede de befinner sig i sin sjukdom. Avdelning 4A har tätt samarbete med Gastroenterologimottagningen och Nefrologimottagningen.

Den administrativa enhetens främsta uppgift är att vara en god servicefunktion gentemot våra patienter, såväl som vår verksamhet. Vi har ett nära samarbete med all personal och fungerar som en viktig länk mellan patient och vårdenhet. Personalen på 4A är inte bara teaminriktade utan är ett glatt och roligt gäng med högt i tak där alla känner sig som en del i gruppen.

Kvalifikationer

Du som söker har utbildning som medicinsk sekreterare (YH-utbildning) eller vårddokumentations-utbildning. Har du arbetat i VAS tidigare samt har utbildning i sjukdomsklassificering är det meriterande men inget krav.

Som kollega har du servicekänsla, god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla inför dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och har förmågan att hitta lösningar i det vardagliga arbetet. Du är stabil och noggrann i ditt arbetssätt, med möjlighet att arbeta flexibelt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/929
Kontakt Charlotte Svensson, Avdelningschef, 0790-661796,0340-481317
Facklig företrädare Annika Bengtsson-Jönsson, Vision, 0340-481471
Eva-Lena Dalenbäck, Vision , 0340-481692
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Sök tjänsten