Direkt till innehållet

Vårdcentralen Andersberg söker Distriktssköterska/sjuksköterska

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Publicerad: 2022-06-27

Sista ansökningsdag: 2022-07-24

Sök tjänsten

Din roll hos oss

Som Distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du på våra olika mottagningar, bland annat med triagering, bedömningar, vaccinationer, hälsoundersökningar och provtagning på vårt labb.  Gruppverksamhet kan förekomma och utformas utifrån behov och efterfrågan.

Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Andersberg har drygt 5 000 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astma-/KOL-mottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, KBT-terapeut, psykolog och rehabkoordinator. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen. Vårdcentralen är också en nod för Asylhälsovården i Halland.

Vi är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över vårt fina samarbete. Vår ambition och vilja är att skapa en så god och personcentrerad vård som möjligt.
Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och värnar om patientens trygghet och delaktighet. Vi söker dig som vill utvecklas och vara med att utveckla verksamheten, som trivs i ett kreativt klimat och vill bidra i teamarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt med specialistutbildning till distriktssköterska.

Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med både självständigt arbete och teamarbete. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta och utveckla verksamheten tillsammans med andra. God datorvana är ett krav. B-körkort är fördelaktigt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel, att du kan se möjligheter samt att du har en vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Det är viktigt att du blir en pusselbit i vårt team.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat ett år.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/931
Kontakt Anette Karlsson, Verksamhetschef, 073-2023922
Facklig företrädare Vårdförbundet, 035-162400
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-24

Sök tjänsten