Direkt till innehållet

Vi söker en händig hjälpmedelstekniker till Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-28

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Sök tjänsten

Din roll 

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparationer på olika hjälpmedel som t ex elrullstolar, personlyftar, elscootrar m.m. Du utför rekonditionering, besiktning och funktionskontroller av hjälpmedel. Anpassningar/specialanpassningar av hjälpmedel är en del i din vardag, precis som rådgivning och konsultation.

Du bidrar med din tekniska kompetens vid utbildningar, utprovningar, upphandlingar och sortimentsfrågor. Större delen av ditt arbete utförs i vår produktionslokal i Varberg, men kan även ske ute hos brukare eller vid våra lokaler i Kungsbacka och Halmstad. Du har ett nära samarbete med våra hjälpmedelskonsulenter. Användarna av våra produkter är människor i alla åldrar, som behöver stöd i vardagen av ett eller flera hjälpmedel.

Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum (HMC) består av ca 90 medarbetare och omsätter 150 MSek. Vi är en ständigt växande intäktsfinansierad verksamhet som hyr ut och säljer hjälpmedel till de sex halländska kommunerna och Region Halland. HMC arbetar länsövergripande med utbildning/information, konsultation, inköp, lagerhållning samt teknisk service av dessa hjälpmedel. Vi finns i Kungsbacka och Varberg med huvudkontor och produktion i Kistinge utanför Halmstad.

Kvalifikationer

Du har förmodligen en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, eller annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer lämplig. Utbildning och/eller erfarenhet inom området hjälpmedelsteknik, el, anatomi eller fysiologi är mycket meriterande.

Likaså är erfarenhet av arbete som reparatör/montör eller servicetekniker meriterande. Kunskap i IT-stödet Sesam2 är önskvärt. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. B-körkort krävs för tjänsten.

Vi söker en lösningsorienterad och initiativtagande person som brinner för service med människan i fokus. Du har ett allmäntekniskt intresse, är praktiskt lagd och har god mekanisk förståelse. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team.

Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten eftersom vi arbetar med medicintekniska produkter. Vidare har du en positiv grundinställning, har lätt att anpassa dig utefter situationer, är kommunikativ, lyhörd och visar respekt för människors olikheter. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och god laganda. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/933
Kontakt Alexander Laanemäe, Avdelningschef, 0724-566526
Facklig företrädare Torbjörn Johannesson, Kommunal, 0104-761930
Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-07-10

Sök tjänsten