Direkt till innehållet

Vi söker en Specialistläkare till Infektionskliniken, Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-28

Sista ansökningsdag: 2022-07-26

Sök tjänsten

Om oss

Infektionskliniken står för den specialiserade infektionssjukvården i Halland och är belägen på Hallands sjukhus Halmstad. Kliniken består av en vårdavdelning och en specialistmottagning, med både akut och planerad mottagningsverksamhet. Kliniken bedriver också en omfattande konsultverksamhet både inom sjukhuset i Halmstad och Varberg samt riktad mot andra delar av sjukvården. Infektionsavdelningen har 20 vårdplatser för patienter med svårare infektionstillstånd eller smittsamma sjukdomar som kräver isolering. På kliniken arbetar cirka 75 medarbetare, varav 11 specialistläkare och 2 ST-läkare.

Kliniken har ett gott rykte och fungerar väl. Medarbetarna är engagerade och den stabila läkargruppen samarbetar nära övriga professioner.

Om arbetet

Som läkare hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på både mottagning och avdelning. I uppdraget ingår även konsult- och jourtjänstgöring.

Kliniken har ett gott utbildningsklimat och du får stöd av dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom infektionssjukvård. Som person är du nyfiken, tar egna initiativ och är beslutskompetent. Du har hög social kompetens och ser det som en självklarhet att bemöta patienter och kollegor på bästa sätt. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och har en god kommunikativ förmåga.

Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/935
Kontakt Karin Holmgren, Verksamhetschef, 035-136581
Facklig företrädare Daniel Wide, Hallands läkarförening, Daniel.Wide@regionhalland.se
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-07-26

Sök tjänsten