Direkt till innehållet

Undersköterska för nattjänstgöring till Medicinkliniken avd 4C Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75 %

Publicerad: 2022-06-28

Sista ansökningsdag: 2022-07-06

Sök tjänsten

Om arbetet

Som nattundersköterska hos oss är du en viktig och avgörande del för patientens tillfrisknande. Du bidrar till den viktiga basala omvården samtidigt som du har kunskap och utför de medicinska kontrollerna samt genomför blodprovstagning detta leder till att patienten får den bästa vården under alla dygnets timmar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 %, möjlighet till heltid finns. Veckoarbetstidsmått är 32 timmar.

Om arbetsplatsen

Avdelningens främsta mål är att rädda så många hjärnceller som möjligt hos patienter som fått en stroke eller att förebygga så att invånarna i Halland inte får en stroke. Vi gör detta tillsammans i team som består av olika yrkeskategorier: läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist, kurator, psykolog, medicinsk sekreterare och personal ifrån vård nära service alla är lika viktiga. På 4C tar vi hand om det akuta omhändertagandet och eventuell rehab sker i hemmet eller i Halmstad.

Förutom stroke så vårdar vi patienter med neurologiska sjukdomar. Det akuta omhändertagandet sker hos oss och uppföljningen görs på vår neurologmottagning. Samarbetet mellan avdelningen och mottagningen är en viktig och utvecklande del på 4C. Alla medicinklinikens avdelningar har ett gemensamt ansvar för att vårda allmänna internmedicinska patienter. 

Avdelningen har 24 vårdplatser och vårdtiden för patienten är varierande, men hamnar i snitt på 3.5 dagar. Vi arbetar i två team på natten där varje team består av 1 SSK och 1 USK, men ni har tillsammans ansvar för att natten fungerar på bästa sätt. 

Vi lägger stor vikt vid din kompetensutveckling och den sker därför fortlöpande och individuellt där vi tillsammans gör en utvecklingsplan utifrån dina och verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård eller likande utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av slutenvård samt blodprovstagning och dokumentations vana. Som person är du engagerad, motiverad och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/937
Kontakt Linda Bengtsson, Avdelningschef, 0340-481751
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-07-06

Sök tjänsten