Direkt till innehållet

Sjuksköterska till ÖNH-kliniken i Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-28

Sista ansökningsdag: 2022-07-24

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår slutenvårdsavdelning har 5-7 platser och ligger på avdelning 72, organiserad som en egen enhet även om vi delar lokaler med kirurgikliniken. På avdelningen vårdas vuxna patienter från ÖNH-kliniken samt slutenvårdspatienter för Specialisttandvården och Ögonkliniken. 

På mottagningen omhändertar vi patienter i alla åldrar. En del av klinikens sjuksköterskor har egna mottagningar, t.ex. yrselutredning och patienter med OSAS (obstruktivt sömnapnésyndrom). 

Hos oss arbetar vi kontinuerligt med förslag till förbättringar för att utveckla vården – vi lägger stor vikt vid teamarbete.

Majoriteten av klinikens sjuksköterskor och undersköterskor tjänstgör både på mottagningen och i slutenvården vilket ger en fantastisk kompetensbredd!

Ny i rollen som sjuksköterska?

Som nyutbildad sjuksköterska eller om du har högst sex månaders erfarenhet, börjar din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion till yrket genom:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll och situationer som kan uppstå i ditt arbete
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation
  • Möjlighet att under två dagar hospitera på en annan enhet

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här.

Hallands Sjukhus, Öron-näsa- och halskliniken

Öron-, näs- och halskliniken (ÖNH) vid Hallands sjukhus i Halmstad bedriver mottagningsverksamhet i Halmstad och Varberg (ca 24.000 besök/år), och slutenvårdsverksamhet med jourberedskap i Halmstad. På kliniken arbetar cirka 60 medarbetare, varav 10 personer arbetar på mottagningen i Varberg. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från öron-näs- och halssjukvård, gärna både av arbete på mottagning som slutenvård. Saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar.

Du har ett professionellt förhållningssätt och bidrar med ett nytänkande för att utveckla och förbättravården. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.  

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/940
Kontakt Kristin Hahne, Avdelningschef, 035-131499
Facklig företrädare Madeleine Elb, Vårdförbundet, 035-131000madeleine.elb@regionhalland.se
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-07-24

Sök tjänsten