Direkt till innehållet

Biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-28

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Sök tjänsten

Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker till sektionen för transfusionsmedicin i Halmstad. Välkommen till en arbetsplats där kvalitén och patienten står i fokus!

Arbetsuppgifter

Vid avdelningen för transfusionsmedicin arbetar vi med givarrekrytering, blodtappning, komponentframställning samt blodgruppsserologiska analyser och undersökningar.

Tjänsten kan innebära kvälls- och helgarbete. 

Om arbetsplatsen

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg. Vår verksamhet är i ständig utveckling och bedrivs i moderna lokaler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse för att ständigt utveckla och förbättra kvalitén på vårt arbete. Du arbetar strukturerat och har lätt för att förstå och ta till dig medicinska nyheter och nya arbetssätt.

Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar, gärna i projektform. Det är därför viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi är på ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision Bästa livsplatsen!

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/941
Kontakt Carina Johansson, Avdelningschef, 035-131819
Facklig företrädare Ann-Marie Bergdahl Vårdförbundet , 035-131828
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Sök tjänsten