Direkt till innehållet

Sjuksköterska med intresse för Pacemaker till Hjärtmottagningen, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-28

Sista ansökningsdag: 2022-07-19

Sök tjänsten

Vill du arbeta tillsammans med ett härligt gäng på Hjärtmottagningen, Varberg? Sjuksköterska med intresse för Pacemaker, se då hit!

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på pacemakermottagningen kommer du att bedriva en självständig sjuksköterskemottagning vilket bland annat innebär mottagningsbesök, undersökningar och patientadministration. I arbetet ingår även stödjande samtal, uppföljning av nyinsatta läkemedel samt omfattande telefonrådgivning. Du kommer även att arbeta med olika kvalitetsregister och patientstudier. Mötet med patienten sker ibland redan under vårdtiden för att senare följas upp på mottagningen.

Som medarbetare på Hjärtmottagningen blir du en del av vårt team, där du erbjuds ett utvecklande, spännande och självständigt arbete i en grupp med hög kompetens. Som medarbetare hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet.Om arbetsplatsen

Idag har Hjärtmottagningen tre sjuksköterskebaserade enheter:

  • Hjärtsviktsmottagningen
  • Kranskärlsmottagningen
  • Arytmimottagningen

Vi har också en dagvårdsverksamhet för patienter som behöver elkonverteras. Mottagningen har ett regionansvar för länets samtliga ICD/CRT operationer samt dess uppföljningar. På Hjärtmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi är lokaliserade bredvid Hjärtavdelning 5C. Vår ambition är att erbjuda våra patienter en vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande.

Det är till Pacemakermottagningen som vi nu söker en ny medarbetare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom kardiologi. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom kardiologi, gärna pacemaker/ICD- behandling samt erfarenhet av sjuksköterskebaserad mottagning.

Tjänsten kommer att innebära en hög grad av självständigt arbete, där du känner dig trygg att fatta egna beslut och har en stark initiativförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sänd gärna in din ansökan redan idag. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/942
Kontakt Jennie Lindroos, Avdelningschef , 0767-242077,Jennie.Lindroos@regionhalland.se
Facklig företrädare Anette Nilsson, Vårdförbundet , 0340-580268
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-07-19

Sök tjänsten