Direkt till innehållet

Geriatriker till Vårdcentralen Nyhem

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% eller enligt överenskommelse

Publicerad: 2022-06-29

Sista ansökningsdag: 2022-07-29

Sök tjänsten

Under hösten kommer vi på Vårdcentralen Nyhem att starta upp en äldremottagning och livsstilsamtal för -75 åringar och söker nu dig som vill bli en del av oss och vår utveckling!

Arbetsuppgifter

I tjänsten hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du har patienten i fokus och sker på rätt vårdnivå med respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Vi som arbetar här är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner och trivs
tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Söker du variation i det dagliga arbetet och möjligheten att påverka utvecklingen av din verksamhet? Då kanske du är vår nya medarbetare!

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Nyhem ligger i Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och cirka 10 600 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog och rehabkoordinator. Folktandvården finns också i samma byggnad. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, riskmissbruk och rökavvänjning. Under hösten kommer vi att starta upp en äldremottagning och livsstilsamtal för -75 åringar

Det är ett härligt gäng som arbetar här med en växande framtid i sikte. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom geriatrik, alternativt är du ST-läkare inom geriatrik i slutet av din ST. Vi ser gärna att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/945
Kontakt Eva Holstner, verksamhetschef, 070-2480136
Facklig företrädare Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000(vxl)
Publicerat 2022-06-29
Sista ansökningsdag 2022-07-29

Sök tjänsten