Direkt till innehållet

Är du vårt nya tillskott som sjukgymnast/fysioterapeut? Sök redan idag!

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-30

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Sök tjänsten

Nu söker vi fysioterapeut/sjukgymnast som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team! Låter det spännande? Passa då på att söka dig till oss på Vårdcentralen Falkenberg redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet består huvudsakligen av polikliniskt arbete, där du arbetar med individuella bedömningar och behandlingar samt hålla i gruppverksamhet som tex bassänggrupp. ​
Ca 40 % av tjänsten innebär arbete på neurohab i teamarbete med arbetsterapeut, logoped och psykolog kring patienter som har drabbats av neurologiska skador och sjukdomar.

Ditt arbete bedrivs i samarbete med andra professioner på vårdcentralen.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral. För närvarande har drygt 11 400 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, specialistmottagningar för Astma/ KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi har även en rehabkoordinator som ansvarar för arbetet med sjukskrivna.

Vi har som mål att arbeta tvärprofessionellt och har bland annat ett rehabteam som träffas regelbundet och vi kommer inom kort starta upp gemensamma ronder för att förbättra omhändertagandet av våra patienter.

Vi har ett stort utbud av gruppverksamhet och kan bla erbjuda våra patienter Mindfulness, Smärtskola, Artrosskola och Bassängträning. Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbete och har startat upp ett stressteam och skapa bättre arbetssätt kring patienter med stressrelaterad ohälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast, har yrkeserfarenhet från primärvård samt utbildning inom relevanta områden för primärvård.

Som person är du nyfiken, bra på att arbeta självständigt och på att samarbeta med kollegor och andra professioner utifrån patientens behov. Ett stort plus är om du är en driven person som gillar att jobba med utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så tveka inte på att söka redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 19/9 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/947
Kontakt Emilie Törnwall, avdelningschef, 0790-677548
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Sök tjänsten