Direkt till innehållet

Instruktör/Naturbruksarbetare sökes till Munkagårdsgymnasiet

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-01

Sista ansökningsdag: 2022-07-24

Sök tjänsten

Om arbetet

Du kommer att arbeta som instruktör vid elevernas praktiska utbildning, tillsammans med arbetslaget. Det gäller främst på lantbruksutbildningen inom växtodling och lantbruksmaskiner, både i drift, service och underhåll. 

Munkagårdsgymnasiet i Tvååker bedriver gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet och vuxenutbildning inom trädgård. Vi utbildar ungdomar inom djurvård, lantbruk, skog och trädgård. Åldersgruppen 16-19 år är en spännande tid, eleverna går från ungdom till ung vuxen på tre år. Vi har även elever med NPF diagnoser på skolan. Vi som arbetar på skolan trivs i vårt arbete där vi tillsammans med eleverna förenar teori och praktik. Kopplingen mellan huvud och hand förbereder eleven för yrkeslivet.

Munkagårdsgymnasiet har som mål att vara en klimatneutral skola 2030.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för växtodling och teknik inom den gröna näringen. Vi ser att du har några års erfarenhet som maskinförare/växtodlare och gärna erfarenhet inom service och underhåll av lantbruksmaskiner och inomgårdsmekanik. Erfarenhet och kunskap som reparatör är meriterande. Körkort B är ett krav och högre behörighet är meriterande likväl om du har behörighet i Heta Arbeten. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper.

Du är intresserad av att arbeta med elever och på ett pedagogiskt sätt dela med dig av dina kunskaper. Att du gillar att arbeta i team, med god samarbetsförmåga och bidra till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/949
Kontakt Christer Holm, 0340-480962,0708-654403
Facklig företrädare Mats Persson, Kommunal, 0346-57508
Publicerat 2022-07-01
Sista ansökningsdag 2022-07-24

Sök tjänsten