Direkt till innehållet

Rehabkoordinator till Vuxenpsykiatrimottagningen Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-30

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Sök tjänsten

Vuxenpsykiatrisk mottagning Halmstad söker nu en rehabkoordinator, med ansvar för att säkerställa och utveckla sjukskrivningsprocessen för våra patienter på mottagningen i Halmstad. Välkommen att bli en del av oss!

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator har du en nyckelroll i arbetet med att identifiera patienter och vägleda och guida behandlingsteamen så att patienter i sjukskrivningsprocessen får de bästa förutsättningarna för rätt insatser. Du kommer arbeta konsultativt i teamen och även vara ett stöd för patienterna. Du kommer i denna roll vara kontaktvägen in på enheten för externa aktörer i rehabiliterings- och sjukskrivningsfrågor rörande patienters sjukskrivningsprocess. Du ingår i vårt interna nätverk av rehabkoordinatorer inom öppenpsykiatrin samt inom regionens stora nätverk för rehabkoordinatorer för hela Region Halland.

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Halmstad är en specialistpsykiatrisk mottagning med cirka 70 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team. Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Du kommer att ha avsatt tid till förbättringsarbete, något som involverar all personal. Alla medarbetare hos oss har goda möjligheter att kunna påverka psykiatrins utveckling.

Vuxenpsykiatrisk mottagning Halmstad (VPM) har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. Målgruppen är personer över 18 år med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetsstörning, autismspektrumtillstånd, ADHD, psykotiska tillstånd och suicidalitet. I teamen ingår läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, rehabkoordinator, dietist, fysioterapeut och medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom område som arbetsgivaren anser relevant, så som till exempel socionom, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av att ha arbetat inom hälso- och sjukvård samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat som rehabkoordinator är meriterande.

Du skall vara drivande i rehabiliteringsfrågorna och kunnig inom försäkringsmedicin. Du är en person som tycker om att koordinera flera uppgifter och kontakter genom olika möten. Det är även av stor vikt att du kan sätta gränser, se helheten och arbeta målinriktat. Då du kommer att samarbeta med både patienter, myndigheter, arbetsgivare och andra vårdgivare är det även viktigt att du har en god social och kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort B krävs.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/954
Kontakt Johanna Hjelmberg, 035-134800,070-8704571
Facklig företrädare Marika Pedersen, Saco, 0346-56067
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-08-28

Sök tjänsten