Direkt till innehållet

Psykolog sökes till Vårdcentralen Åsa

Ort: Åsa

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%

Publicerad: 2022-06-30

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Sök tjänsten

Vi söker nu en psykolog som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär eget mottagningsarbete och i arbetet ingår också att utveckla arbetssätt som främjar ökad tillgänglighet, ökat samarbete mellan professioner och att vara en aktiv part i rehabteamet. I detta uppdrag finns förutsättningar och möjligheter att utveckla verksamheten utifrån vårdcentralens ständiga förbättringsarbete och målriktningen att rätt händer gör rätt saker.

Arbetet riktar sig främst till vuxna patienter med psykisk ohälsa såsom ångest, depression, krisreaktion och stressrelaterade sjukdomar. Samtalsbehandling, men även samordnade insatser med externa aktörer och handledning, ingår i arbetet. Behandlingen kan bedrivas både individuellt och i grupp och gruppverksamheten utformas utifrån behov och efterfrågan. Vi går alltmer över till digitala lösningar och använder oss idag av IKBT så erfarenhet av detta är meriterande. Vårdcentralen har satsat på att ha ett stort psykosocialt team och har förutom psykolog, psykiatrisjuksköterska och rehabkoordinator också psykiater anställd.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med start enligt överenskommelse.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Åsa är belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter till pendling tack vare Åsa station. Åsa är en inflyttningsort och idag har vi nästan 10 000 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns, förutom läkar- och distriktssköterskemottagning, även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. Hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av tidigare arbete i primärvård är meriterande, liksom erfarenhet av KBT på nätet. Eftersom vi arbetar med korta behandlingar med fokus på beteendeförändring vill vi att du har steg 1 i KBT. Önskvärt är också ACT-kompetens eftersom vi vill utveckla teamarbetet kring våra smärtpatienter.

Vi ser att du är en drivande person som har patienten i fokus och är intresserad av nya arbetsmetoder. Du som vill arbeta i vårt team är en flexibel, engagerad och initiativrik person, du planerar självständigt och strukturerat ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad med ett gott bemötande. Vi ser att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsa
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/957
Kontakt Therese Theander, Verksamhetschef, 0766-106987
Facklig företrädare Angelica Spaak, Sveriges Psykologförbund, 0340-482197
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-08-21

Sök tjänsten