Direkt till innehållet

Säkerhetspartner inom Drift och funktionssäkerhet till Hallands Sjukhus

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-01

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Sök tjänsten

Har du erfarenhet från samhällsviktig verksamhet och ett intresse för säkerhet? Då ska du söka tjänsten som säkerhetspartner hos oss! Vi söker dig som kan fortsätta utveckla vårt arbete inom dessa områden.

Arbetsuppgifter

Du är vår partner inom säkerhet och ger ett nära stöd till Region Hallands verksamheter. I ditt uppdrag arbetar du proaktivt och samordnat, från planering till uppföljning. Du bidrar till att öka vår beredskap, säkerhet och trygghet.

Du ingår i ett team av medarbetare som jobbar som ett verksamhetsnära stöd med säkerhet och medicinteknik. Du ser till att realisera de framtagna planerna från ledningen, har ett strukturerat arbetssätt och planera dina aktiviteter, utbildar och tränar vår personal samt ser till att alla säkerhetsfrågor från verksamheten omhändertas. Planeringen omfattar olika uppdrag som finns inom de olika ledningsgrupperna.

Som partner stödjer du verksamheterna i frågor som berör risk och sårbarhetsanalyser, kontinuitetsplanering, driftsäkerhet för kritisk infrastruktur, riskanalyser, men även andra delar kan bli aktuellt framöver.

Din roll innebär att du ska verka för en god säkerhetskultur och ökad riskmedvetenhet, bland annat genom att vara ett närvarande dialogstöd i verksamheten och till chefer i olika nivåer, arbeta och leda tvärprofessionellt arbete för sjukhusområdena. Det innebär även att informera om gällande rutiner och utbilda inom säkerhetsområdet. Du följer upp mål, sammanställer, analysera säkerhetsrisker och åtgärder för verksamheterna. Det innebär också att sammanfoga övriga roller med beröring.

Om arbetsplatsen

Medicinsk teknik Halland är tillsammans med HR, Ekonomi, Kansli och Utvecklingsavdelningen en del i område Lednings- och verksamhetsstöd på Hallands sjukhus. Vårt genomensamma uppdrag är att stödja Hallands Sjukhus genomförande av grunduppdragen att ge specialiserad somatisk akutvård och genomföra planerad vård och i att stödja vårdens utveckling och innovation. Medicinsk teknik Halland stödjer och utvecklar hälso- och sjukvården med säkra medicintekniska produkter i lämpliga lokaler, med robusta försörjningssystem och servicetjänster. Vi har verksamhet i Halmstad och Varberg samt specialistmottagningar i Falkenberg och Kungsbacka. För denna tjänst avser uppdraget de tre sjukhusområdena i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning och en god generalistkompetens inom teknikområdet eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av olika tekniska standarder och teknisk förståelse inom el, ventilation, värme, vatten samt meriterande om du har utbildning samt erfarenhet av processledning/förändringsledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentligverksamhet samt har förståelse för komplexa sammanhang.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och du relaterar till andra på ett lyhört och kommunikativt sätt. Du är strukturerad och har en förmåga att organisera ditt arbete både på en övergripande och detaljerad nivå, samtidigt som du har en förmåga att ta initiativ och uppnår resultat i ditt arbete. Du tycker om att komma med nya idéer och kan omsätta dessa i praktiken. Du är uthållig och arbetar på tills resultat är uppnådda och du har också en förmåga att leda och motivera andra. Du ser helheten i ditt arbete och dra lärdom av det som sker för att utveckla verksamheten. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B krävs. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Denna tjänst är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste genomgå och bli godkänd i en säkerhetsprövning innan du kan bli erbjuden anställning.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/959
Kontakt Richard Crivall, Bitr Verksamhetschef, 0340-481943
Publicerat 2022-07-01
Sista ansökningsdag 2022-08-28

Sök tjänsten