Direkt till innehållet

Verksamhetschef till Vessigebro och Slöinge

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Publicerad: 2022-07-01

Sista ansökningsdag: 2022-08-07

Sök tjänsten

Är du en kommunikativ ledare som har erfarenhet och kunskap inom primärvård? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utvecklingen av vårdcentralerna tillsammans med dina medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef hos oss arbetar du, tillsammans med dina medarbetare, med att optimera vårdcentralernas utbud efter patientens behov och efterfrågan. I relation till detta behöver du utforma rätt bemanning och kontinuerligt arbeta med att utveckla vårdcentralerna för att förbättra patientens upplevelse och medarbetarnas möjlighet att ge en bra och säker vård.

Ett inkluderande ledarskap där du tar tillvara alla medarbetares specifika kompetens inom sina olika yrkesområden är en viktig del av ditt arbete. Att skapa och upprätthålla en god arbetsmiljö är en viktig fråga som du kommer att lägga stor vikt vid.

Du kommer att rapportera direkt till områdeschefen för Vårdcentralen Halland, delta i verksamhetsområdets ledningsgrupp och tillsammans med dina kollegor ta ansvar för Vårdcentralen Halland. Du ansvar för din verksamhetsbudget, uppföljning och resultat. Arbetet sker i nära samarbete med HR-partner, controller, kommunikatör och verksamhetsutvecklare.

Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Om vårdcentralerna

Slöinge är en levande landsbygd med engagerade och kreativa invånare som är måna om varandra och sin vårdcentral. Vårdcentralen ligger utmed motorvägen mellan Halmstad och Falkenberg. Vårdcentralen är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat. Distriktssköterske-, läkarmottagning och barnavårdscentral erbjuds på plats.

Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Falkenberg kring behandling hos sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vi ansvarar även för äldreboendet som ligger vägg i vägg med vårdcentralen, och samarbetet med kommunsjuksköterskorna fungerar väl. Något vi är väldigt stolta över är vår höga tillgänglighet, både när det gäller tid för besök eller via telefon. Detta skapar vi genom att arbeta tillsammans, hjälpas åt och driva utvecklingsarbete för att få en så bra vårdcentral som möjligt för våra patienter. Hos oss behandlar vi varje patient med respekt för individen.

Vessigebro är en liten och personlig vårdcentral i Falkenbergs inland med cirka 2 200 listade patienter. Arbetsplatsen är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Personalen hjälps åt med den fortlöpande verksamheten både på distriktssköterskemottagningen och läkarmottagningen, för att verksamheten ska fungera. 

Här erbjuds en välfungerande vård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning med integrerat BVC, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, psykolog och labb samt specialistmottagningar för astma/KOL, hjärtsvikt och diabetes.

Viktigt för Vessigebro vårdcentral är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus och respekt för individen. Vår personalgrupp är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och våra patienter. Vi lägger stort fokus på samarbete mellan professionerna och vi är vana vid att samarbeta i team.

Vessigebro har även ett tätt samarbete med Ullareds och Falkenbergs vårdcentral där fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och kurator finns. Två dagar i månaden kommer fysioterapeut till vårdcentralen.

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget söker vi dig som har förmågan att tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten mot önskade mål och resultat. Du arbetar långsiktigt, uthålligt och i nära samarbete med dina medarbetare.

Med god kommunikation och lyhördhet skapar du engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du ser arbetsmiljö som en avgörande faktor och har medarbetarens så väl som verksamhetens utveckling och välmående i fokus. Du verkar för ett öppet klimat som får dina medarbetare att trivas och utvecklas.

Vi ser att du behöver ha god förståelse för och kunskap om vårdcentralsverksamhet, samt en god förståelse för och förmåga att utveckla en intäktsbaserad och konkurrensutsatt verksamhet. Du ska också ha haft tidigare chefsposition och ansvarat för ekonomi, personal och arbetsmiljöfrågor samt gärna lett en flerprofessionell arbetsgrupp. Du har en för tjänsten adekvat högskoleutbildning och flerårig erfarenhet inom hälso- och sjukvård, gärna från vårdcentral.

Som chef är du en tydlig och entusiasmerande ledare som vill nå resultat samtidigt som du vill ha roligt på arbetet. Du är en förebild och dina värderingar genomsyrar ditt sätt att leda och stämmer överens med Region Hallands värdegrund. Du ser förmågan hos dina medarbetare och värdesätter deras kompetenser. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Inplanerade intervjudatum är 24/8 och 6/9.

 

Fackliga kontaktpersoner:

Anna de Pedis, Vårdförbundet. Tel: 035-13 45 04

Gunnel Mickelsen, Kommunal. Tel: 0346-562 30

Ann-Helén von Braun. Tel: 0346-562 37

Anna Franzén, SACO. Tel: 0300-56 92 59

Charlotta Andersson, Vision. Tel: 0724 566551

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/961
Kontakt Anna Rundberg, Områdeschef, 0720-854094
Publicerat 2022-07-01
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Sök tjänsten