Direkt till innehållet

Vi söker tandsköterska till Folktandvården Västra Vall

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-06

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Sök tjänsten

Vill du utvecklas i ditt arbete som tandsköterska? Välkommen till en arbetsgrupp med nära till skratt och där vi tar oss tid att hjälpa och stötta varandra. 

Arbetsuppgifter

I rollen som tandsköterska hos oss utgör du en viktig del av vårt team. Du kommer att arbeta tillsammans med tandläkare och tandhygienister med patientens bästa i fokus. I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom assistans, receptionsarbete, sterilarbete och profylax. Vi välkomnar och uppmuntrar även dina egna intresseområden. 

Om arbetsplatsen

Vår klinik beskrivs som trivsam och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på ett nära samarbete oss kollegor emellan. Vi erbjuder handledning och möjlighet till kompetensutveckling. Vi har en bred kompetens inom barn och vuxentandvård, inklusive implantatprotetik och kirurgi. Vi kan även erbjuda tandvårdsrädda patienter lustgas.

Som tandsköterska hos oss blir du en del av en personalgrupp som består av cirka 50 personer med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi har ett arbetssätt där vi jobbar tillsammans, där vi tar oss tid att hjälpa och stötta varandra och där det är nära till skratt. Ett av våra mål är att ha varaktiga arbetsteam som består av tandläkare, tandsköterska och tandhygienist för att kunna ge bästa möjliga tandvård. 

Kvalifikationer

Du som vill bli en del av vårt team har en godkänd tandsköterskeutbildning med dig. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande, men inget krav. I det dagliga arbetet sätter du patienten i fokus och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har förmågan att förstå och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa och vi ser gärna att du som vi är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig.

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Varm välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/962
Kontakt Verksamhetschef Ingrid Olofsdotter , 072-1998287 Kliniksamordnare Anette Tufvesson , 076-6958839 Linnea Berg, tf Verksamhetschef, 0340-482300
Facklig företrädare Pia Lundin, Vision, 0340-482300
Publicerat 2022-07-06
Sista ansökningsdag 2022-08-28

Sök tjänsten