Direkt till innehållet

Psykolog till BUP-mottagningen i Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-08

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Sök tjänsten

Om arbetet

Välkommen till en arbetsplats där du självständigt och tillsammans med våra övriga psykologer har möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom yrkesområdet, samtidigt som du deltar i tvärprofessionell teamkonferens där var och en bidrar med sin specifika kompetens som bidrag till en sammanhållen vårdprocess för patienten. Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning och behandling av barn och ungdomar. Behandling kan förekomma på individ- eller gruppnivå. Samverkan med skola, socialtjänst och andra myndigheter är en viktig del av arbetet.

Vi arbetar kontinuerligt med vårt introduktionsprogram där du vid behov har en egen mentor som stöd i ditt arbete under den första tiden. Vi tillämpar kvalificerad, extern handledning för alla våra medarbetare.

 Som psykolog hos oss har du möjlighet att fördjupa dig inom ditt intresseområde utifrån verksamhetens behov. Att aktivt delta i mottagningens kontinuerliga utvecklingsarbete ser vi som en självklar del av tjänsten för alla medarbetare.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsplatsen är belägen på sjukhusområdet i Halmstad. Barn och ungdomspsykiatriska mottagning 1 har cirka 20 anställda och vi utökar kontinuerligt verksamheten. Hos oss arbetar psykologer, specialpedagog, läkare, socionomer, arbetsterapeut, sjuksköterskor och medicinska sekreterare i team. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk bedömning, diagnosticering, utredning och behandling genom samtal och/eller läkemedel för barn i åldrarna 0-17 år. Vårt mål är alltid att ha ett nära och välfungerande samarbete med skola, socialtjänst och andra vårdenheter för att kunna tillgodose barn och ungdomars behov av ett fungerande nätverk för att på så sätt skapa en helhet.

Som anställd hos oss har du tillgång till bred psykiatrisk kompetens hos våra olika professioner. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten. Vi arbetar mycket och gärna med personlig vidareutveckling och kompetenshöjning för dig som anställd så att vi tillsammans kan möta barn och ungdomars olika behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill bli vår nya kollega på BUP i Halmstad. Tidigare erfarenhet av behandling och utredning av barn och ungdomar anses som meriterande liksom erfarenhet av KBT-orienterade behandlingsinsatser och att leda grupper. Du har tydligt patientfokus och höga ambitioner i din yrkesroll. God samarbetsförmåga samt trygghet i att arbeta både självständigt och i team är grundläggande egenskaper för tjänsten. Du är flexibel i ditt arbetssätt och vågar utmana och utveckla dig själv på vägen mot våra gemensamma mål. För dig är det självklart med ett gott bemötande mot patienter, deras anhöriga och dina kollegor.

Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.  

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/992
Kontakt Anna Havner, Avdelningschef, 079-0621547
Facklig företrädare Rebecka Vahlström, Sveriges Psykologförbund, 0340-482440
Publicerat 2022-07-08
Sista ansökningsdag 2022-08-21

Sök tjänsten