Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare till Medicinmottagningen Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% Eller enligt överenskommelse

Publicerad: 2022-07-11

Sista ansökningsdag: 2022-08-17

Sök tjänsten

Vi behöver nu utöka vår sekreterargrupp och vi söker dig som vill ingå i ett gott gäng där humor, glädje, samarbetsförmåga och självklart hög arbetsmoral är viktigt.

Om arbetet

Hos oss ser arbetet lite olika ut beroende på vilket team du tillhör men det vi kan nämna som är framträdande i arbetet är journalskrivning, remisshantering och bokningar. 

Som medicinsk sekreterare ingår du som en värdefull kompetens i ett team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. På mottagningen har vi också tillgång till undersköterska, biomedicinsk analytiker, kurator samt psykolog. 

Vi är väldigt flexibla i anställningsform för denna tjänst. Vi kan tillgodose ett vikariat likväl som en tillsvidaretjänst. Vänligen ange i din ansökan vilket det är du är intresserad av.

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet.

På Medicinmottagningen har vi mottagningar som bedriver specialistvård inom Allergi, Lunga, Hjärta, Neurologi, Hematologi samt Diabetes och Hormonella sjukdomar. Vi har ett samarbete med vårdavdelningen och på Medicinmottagningen bedrivs också dagsjukvård inriktad mot neurologi och hematologi. 

Här på mottagningen arbetar vi alla tillsammans med uppdraget och patienterna i fokus. Vi kännetecknas av ett nära samarbete med övriga professioner, teamkänsla, humor och en vilja att driva mottagningen framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med några års erfarenhet. Om du har jobbat i vårt journalsystem VAS är det ett stort plus.

Flexibilitet är viktigt hos oss och det är viktigt att du är självgående och kan prioritera dina arbetsuppgifter. 

För att trivas hos oss är det viktigt att du vill delta i det dagliga arbetet och vara med och skapa en arbetsmiljö där vi inspirerar och inkluderar varandra. I arbetslaget behöver vi en medarbetare med driv, som är nytänkande och har en vilja att skapa välfungerande arbetssätt med patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Eller enligt överenskommelse
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1000
Kontakt Lise-Lott Lundgren, Avdelningschef, 0765-115784
Facklig företrädare Louise Johansson, Vision, 0300-565157
Publicerat 2022-07-11
Sista ansökningsdag 2022-08-17

Sök tjänsten