Direkt till innehållet

Tandsköterska till receptionen, Folktandvården City

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-14

Sista ansökningsdag: 2022-08-15

Sök tjänsten

Om arbetet

Som receptionist och tandsköterska i Folktandvården Hallands arbetar du hälsofrämjande för vår vision ”En frisk mun för alla – alltid” och utifrån Region Hallands gemensamma värdegrund.

Vi söker dig som älskar mötet med människor och har förmågan att hantera att ha fokus på flera saker samtidigt och göra prioriteringar. Du sköter tidbokning, TeleQ, 1177, fungerar som support till kollegor och ska kunna ge våra patienter rådgivning om sin munhälsa via telefon, samt administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. 

Du kommer vara delaktig i vårt förbättringsarbete med fokus på hög kvalitet för patienterna.

Hos oss får du ett omväxlande arbete och har ett nära samarbete med kollegor, där patienten står i fokus. 

Om arbetsplatsen

Folktandvården Halland har fem kliniker i Halmstad kommun, varav Folktandvården City är den största. Halmstad är en expansiv stad där många söker Folktandvårdens tjänster. Folktandvården City är en välbemannad klinik belägen i Halmstad centrum och till oss kommer både barn och vuxna i alla åldrar. Hos oss erbjuds du ett varierande arbete där du jobbar tillsammans i nära team. Kliniken ligger bredvid Tandregleringen och Folktandvårdens tandtekniska laboratorium, vilket har lett till ett samarbete där vi utvecklas tillsammans. Klinikens läge erbjuder goda tåg- och bussförbindelser.

Vi satsar på hälsofrämjande tandvård för att hallänningen ska ges möjlighet till god egenvård för att hålla sin mun frisk.

Hos oss arbetar 15 tandsköterskor, 6 tandläkare och 4 tandhygienister. Utöver hälsofrämjande och hög vårdkompetens inom allmäntandvård utför kliniken protetik, lustgas och oralkirurgi. City har drygt 13 000 regelbundet återkommande patienter. Det är viktigt att vi som jobbar här utvecklas och fortbildar oss, och vi uppmuntrar till egna idéer och initiativ när det gäller utbildningar och kurser

Kvalifikationer

Som sökande ser vi gärna att du har utbildning inom administration. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i reception inom tandvård sedan tidigare. Har du arbetat med produktionsplanering samt har kunskaper inom VAS och Carita är detta meriterande. 

Med dig i rollen som receptionist har du tidigare erfaren av kundbemötande och patientadministration. Vi ser erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete som meriterande.

Som person är du engagerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs bäst tillsammans och du skapar teamkänsla med dina kollegor. Du tar initiativ och uppnår resultat och utgår ständigt ifrån klinikens och för Folktandvården Halland bästa. Vidare är du lyhörd för våra kunders behov och synpunkter samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du själv har en vilja att utvecklas. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1001
Kontakt Ingrid Olofsdotter, Verksamhetschef, 035-134800
Facklig företrädare Annette Lindwall, Vision, 035-134481
Publicerat 2022-07-14
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Sök tjänsten