Direkt till innehållet

Undersköterska sökes till Akutmottagningen, Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% dag/kväll/helg

Publicerad: 2022-10-04

Sista ansökningsdag: 2022-10-18

Sök tjänsten

Vill du bli en i vårt arbetslag och vara med och forma framtidens akutsjukvård?

Om arbetet

Hos oss på Akutmottagningen i Halmstad erbjuds du möjlighet till utveckling, nya utmaningar och ett gott kamratskap. Här finns tillfälle att växa inom dina kunskaper i medicin, kirurgi, ortopedi, infektion, urologi, ögon, öron, gyn samt barn. Du får också ta del av kontinuerlig internutbildning och uppdatering inom vårt verksamhetsområde.

På Akutmottagningen arbetar cirka 80 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov.

Arbetet präglas av omväxling och mycket lärorika arbetsuppgifter. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omvårdnad och behandling vid omhändertagande av den akut sjuka patienten i en spännande och aktiv omgivning.

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av att ha ett omväxlande och utmanande arbete. Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet. För att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för akutsjukvård. Har du erfarenhet av akutsjukvård är det meriterande.

Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Därför krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% dag/kväll/helg
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1359
Kontakt Carina Månsson, Avdelningschef, 035-174587
Facklig företrädare Marie Johansson, Kommunal, 035-131000(vxl)
Publicerat 2022-10-04
Sista ansökningsdag 2022-10-18

Sök tjänsten