Direkt till innehållet

Biomedicinska analytiker, semestervikariat sommaren 2023, Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-16

Sista ansökningsdag: 2023-03-01

Sök tjänsten

Om arbetet

Du kommer att arbeta som biomedicinsk analytiker vid Hallands sjukhus laboratorier, med placering i Kungsbacka. Våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör det både intressant och utmanande att arbeta hos oss.

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Om arbetsplatsen

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.

Vid avdelningen för Klinisk kemi i Kungsbacka finns sektioner för hematologi, koagulation, provinlämning och provtagning. Verksamheten bedrivs under dagtid måndag till fredag och vi har ett nära samarbete med mottagningarna på Kungsbacka sjukhus.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och vill arbeta hos oss under sommaren 2023. Du som är under pågående utbildning till biomedicinsk analytiker har möjlighet att söka som laboratorieassistent. Vänligen ange om du söker som biomedicinsk analytiker eller laboratorieassistent. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/30
Kontakt Johanna Pettersson, Avdelningschef, 0340-481414,073-4011649
Facklig företrädare David Zitka, Vårdförbundet, 0300-565167
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-03-01

Sök tjänsten