Direkt till innehållet

Folktandvården Vallås söker en tandläkare

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-16

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Sök tjänsten

Vill du arbeta på en klinik som har god sammanhållning och nära till skratt? Söker du en arbetsplats som kan erbjuda dig individanpassad introduktion och löpande handledning? Då har vi jobbet för dig!

Om arbetet

Nu söker vi en ny kollega. Som tandläkare hos oss kommer du att få arbeta med hela din kompetens i allt som har med tandläkaryrket att göra.

Som tandläkare på Folktandvården Vallås kommer du att sitta i trivsamma lokaler med 9 behandlingsrum. Du möts även av ett gäng på ca 20 personer som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård. Hos oss erbjuds du också ett omväxlande arbete tillsammans med en bredd av professioner.

Tjänstgöring på annan Folktandvårdsklinik kan förekomma och ingår i anställningen.

Du får gärna läsa mer om oss och vår verksamhet här.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Tidigare arbetslivserfarenhet som tandläkare är meriterande, men inget krav.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Du har en god samarbetsförmåga, förmåga att vara flexibel i ditt arbete och bidrar till ett gott medarbetarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi har datoriserat journalsystem (VAS) och digital röntgen varför erfarenhet och allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/84
Kontakt Anneli Albrektsson, Verksamhetschef, 070-2720938 Katalin Ric-Almasi, Kliniksamordnare, 035-146066
Facklig företrädare Line Attenius, TT, 0736-938864
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Sök tjänsten