Direkt till innehållet

Tandsköterska till Folktandvården Fjärås, Kungsbacka

Ort: Fjärås

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-17

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Sök tjänsten

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team, på en arbetsplats där vi samarbetar och har roligt ihop. Välkommen till oss på Folktandvården Fjärås!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska har du ett varierat arbete som innefattar assistans, sterilarbete, klinikadministration och även självständigt arbete i form av profylax. Hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål, du förväntas också bidra till och delta i klinikernas utvecklingsarbete.

Om arbetsplatsen

Fjärås är ett litet samhälle som ligger cirka 8 km från Kungsbacka och i dess centrum ligger vår
Folktandvårdsklinik. Vi finns i samma byggnad som Vårdcentralen Fjärås vilket innebär att vi delar vissa utrymmen såsom väntrum och möteslokaler. Vår klinik finns i fräscha och rymliga lokaler med mycket ljus och vår patientgrupp är varierande med både vuxna och barn i alla åldrar. Vi är en liten klinik, hos oss arbetar idag 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor. Vi arbetar teambaserat och då vi är en liten arbetsplats är det viktigt att du trivs med att arbeta tajt i ett litet team.

God munhälsa och frisktandvård är en stor och central del i arbetet hos oss på folktandvården Fjärås. Vi arbetar aktivt med frisktandvård och ett stort antal av våra patienter har tecknat avtal, därför är det viktigt att du, liksom vi, tror och brinner för frisktandvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet som tandsköterska är meriterande, men du som är nyexaminerad är naturligtvis också välkommen att söka. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Dina allmänna IT-kunskaper är goda och det är meriterande om du tidigare arbetat i vårt journalsystem VAS. 

Förutom god odontologisk kompetens ser vi att du är noggrann och mångsidig i ditt arbete. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Med ett gott bemötande och en god kommunikativ förmåga bidrar du till att patientupplevelsen blir så positiv som möjligt. Att du värderar det kollegiala samarbetet är en självklarhet för oss, då vi arbetar tätt i våra professioner. Hos oss värdesätter vi teamkänslan högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fjärås
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/87
Kontakt Catharina Habinc, Verksamhetschef, 0300-543500
Facklig företrädare Pia Lundin, Vision, 0340-482300
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Sök tjänsten