Direkt till innehållet

Undersköterska för semestervikariat till Kvinnohälsovården Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, Enligt överenskommelse under semesterperioden 2023

Publicerad: 2023-01-19

Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Sök tjänsten

Om arbetet

Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland. På mottagningen arbetar specialistläkare, barnmorskor, undersköterskor samt sekreterare i team. KHV har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus.

Vi söker dig som under sommaren vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Halmstad under v.25-33.

Som undersköterska på mottagningen arbetar du med venprovtagning, läkarmottagning, reception, blodtrycksmottagning samt andra arbetsuppgifter som undersköterska på mottagning. Det kan även ingå andra arbetsuppgifter som uppackning av förråd, tvätt od. Vi storstädar de första veckorna där undersköterskan har en viktig roll att hjälpa till med logistiken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är du sjuksköterskestudent som är klar med termin 3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på en mottagning men det är inget krav. Du behöver ha erfarenhet av venprovtagningar.

Vi ser att du är positiv, flexibel och vill ge våra patienter bästa service. Du har ett stort intresse av att arbeta med gravida. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, men du har även en god förmåga att arbeta självständigt.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde V.25 eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse under semesterperioden 2023
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/90
Kontakt Majken Brandt Nielsen, Avdelningschef, 0766985942
Facklig företrädare Sandra Wallentin, Kommunal, 035-146071
Publicerat 2023-01-19
Sista ansökningsdag 2023-02-19

Sök tjänsten