Direkt till innehållet

Vårdcentralen Kungsbacka söker sjuksköterska

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-27

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Sök tjänsten

Hos oss är du alltid välkommen - Vårdcentralen Kungsbacka är Region Hallands näst största vårdcentral med lite drygt 13 800 listade patienter och cirka 60 anställda. Nu söker vi en sjuksköterska till vårt goa arbetslag!

Verksamheten ligger på Kungsbacka Närsjukhus, nära till pendel och parkering, men också till andra specialistmottagningar och röntgen som finns på sjukhuset. Här får du möjlighet att jobba i ett större arbetslag med mycket specialistkompetens och god möjlighet till utveckling. Vi är en verksamhet som vill vara informationsdriven och alltid strävar framåt för att patienten ska få en god vård och medarbetarna trivas på jobbet.

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska hos oss får du arbeta i första linjens vård. Det innebär varierande arbetsuppgifter, däribland fysiska patientbesök, telefonrådgivning, digital mottagning med chatt och video, vaccination och annat sedvanligt vårdcentralsarbete och ibland specialuppdrag.

Kvalifikationer och meriter

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Gärna erfarenhet av vårdcentrals och/eller mottagningsarbete.
  • Vi ser gärna att du har specialistutbildning eller annan utbildning som kan bidra till arbetet på vårdcentralen, tex. utbildning inom diabetes, astma/kol, hjärtsvikt, hypertoni eller dylikt.

Vi önskar att du vill vara med och bygga framtiden med oss och ser dina idéer och förslag för verksamheten som värdefulla. Vi ser gärna att du är lugn och kontrollerad i din yrkesroll. Du är noggrann, gör korrekta avvägningar och prioriteringar och bidrar till ett gott arbetsklimat genom ett positivt förhållningsätt. Du kommunicerar tydligt och har en god vilja till samarbete mellan och över olika professioner. För tillsammans tror vi att vi kan hjälpa patienten bättre.

Om du tycker detta låter spännande är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Vårdcentralen Kungsbacka.

Om du har några frågor eller vill ha ett inledande samtal, välkommen att ringa.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/116
Kontakt Emma Krantz, Verksamhetschef, 0728-539269 Patrik Sagman, Avdelningschef, 0767-253267
Facklig företrädare Ann-Charlotte Berntsson, Vårdförbundet, 0300-565240
Publicerat 2023-01-27
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Sök tjänsten