Direkt till innehållet

Undersköterska sökes till Akutmottagningen, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75 % Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Publicerad: 2023-01-27

Sista ansökningsdag: 2023-02-10

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på akutkliniken kommer ditt arbete att präglas av omväxlande och mycket lärorika arbetsuppgifter. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omvårdnad och behandling vid omhändertagande av den akut sjuka patienten i en spännande och aktiv omgivning.

Arbetstid förlagd till dag/kväll, helgtjänstgöring 2 helger av
5 och under sommaren varannan helg.

Om arbetsplatsen

Akutkliniken är en dygnet-runt-öppen mottagning för akut sjuka och skadade patienter.
Akutmottagningen har omkring 44 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, uro och barn. Vi arbetar med individuell schemaläggning (TimeCare). Akutkliniken har gått ifrån ett klinikbundet arbete till att införa ett nytt teambaserat arbetssätt vilket har påverkat arbetsmiljön positivt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med ett stort intresse av akutsjukvård. Erfarenhet av
akutsjukvård och specialistutbildning i akutsjukvård är meriterande. Har du erfarenhet av
journalsystemet VAS är det ett plus.

Du möter ett brett arbetsfält där den ena dagen ej är den andra lik. Det krävs därför att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig utifrån den aktuella situationen. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare ser vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75 % Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/143
Kontakt Anneli White, Avdelningschef, 0340-481332 Linda Arvidsson, Bitr. avdelningschef, 0340-580260
Facklig företrädare Frida Eklund, Kommunal, 0340-482272
Publicerat 2023-01-27
Sista ansökningsdag 2023-02-10

Sök tjänsten