Direkt till innehållet

Vak- och extraresurs på Hallands sjukhus, Halmstad & Varberg, sommar 2023

Ort: Halmstad

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100%, v. 23-34.

Publicerad: 2023-02-02

Sista ansökningsdag: 2023-03-02

Sök tjänsten

Har du påbörjat en vårdinriktad utbildning och är intresserad av att arbeta inom sjukvården? Nu söker vi medarbetare till Halmstad och Varberg för arbete under sommar 2023! 

Om arbetet

Att arbeta som vak och extraresurs på en vårdavdelning innebär att du sällan vet hur din arbetsdag kommer att se ut. Din huvudsakliga uppgift är att ständig ha uppmärksamhet och fokus riktad mot en eller flera patienter. Dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Stötta patienten i omvårdnadssituationer tillsammans ansvarig personal
  • Tillsyn så att patienten inte avviker från vårdavdelningen
  • Förebygga fallolyckor
  • Tillsyn så att in och utfarter inte avlägsnas av patienten
  • Vara en medmänniska vid livets slutskede

Du utgår från bemanningsenheten och har löpande kontakt med vakanspersonalen kring din placering för dagen. Om det inte finns behov av vak eller extraresurs, kan du då få hjälpa till med allmänna sysslor som inte kräver specifik vårdkompetens tillsammans med avdelningspersonal.

Du ska känna dig trygg med vad som förväntas av dig i arbetet. Därför deltar du i en gemensam introduktion med andra som påbörjar motsvarande tjänst i Halmstad och Varberg.

Tjänsten är heltid eller enligt överenskommelse, med tjänstgöring varannan helg. Du arbetar antingen dag- och kvälls- eller nattjänstgöring med oregelbundna arbetstider. Det finns också möjlighet att börja arbeta som timanställd redan under våren.

Tidsperiod: Från vecka 23-34 eller efter överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har en grundtrygghet och respekt för den enskilda personen. Är du dessutom nyfiken och har ett generellt intresse för människor samt har en hjälpsam personlighet är det en stor fördel.

För att jobbet ska fungera bra krävs det att du är uppmärksam, närvarande och inkännande. Sunt förnuft och gott omdöme är dina hjälpmedel. Du måste våga ta initiativ men också vara prestigelös när det gäller arbetsuppgifter, för att komplettera övrig avdelningspersonal på plats.

Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du påbörjat en vårdinriktad utbildning. Det kan vara utbildning till läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast eller liknande. Alternativt har du erfarenhet av vårdarbete, som personlig assistent eller vårdbiträde.  

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, v. 23-34.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/153
Kontakt Therese Alberoth, Avdelningschef Varberg, 0340-481448 Anna Nordgren, Tf Avdelningschef Halmstad, 035-131130
Facklig företrädare Madeleine Blom, Kommunal, 0340-481468
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-03-02

Sök tjänsten