Direkt till innehållet

Rekondtekniker sökes för sommarvikariat till Teknisk service HMC

Ort: Halmstad

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100% v23-v32

Publicerad: 2023-03-02

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Sök tjänsten

Är du en händig person och söker ett spännande sommarvikariat, då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som rekondtekniker hos oss kommer du arbeta med att rekonditionera returnerade hjälpmedel. Hjälpmedlet kommer sedan skickas ut till nästa brukare. Du ansvarar för att hjälpmedlet håller hög funktionalitet och säkerhet. Detta utför du ihop med ett glatt arbetslag som kommer internutbilda dig på plats.

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete under veckorna 23–32.  

Om arbetsplatsen

Vi på Teknisk service HMC Halland är utspridda på 3 orter, Halmstad, Varberg och Kungsbacka. I Halmstad är vi 12 tekniker i verkstaden och 12 rekondtekniker, i Varberg 4 tekniker och 1 chaufför samt i Kungsbacka 5 tekniker och 1 chaufför. 

Kvalifikationer

För denna tjänst ser vi att du är en händig person som är teknisk lagd. Meriterande om du är bekant med hjälpmedel och kan mecka med cyklar eller liknande.

Som person ser vi att du är initiativtagande, självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är lugn, uppmärksam, tillmötesgående och anstränger dig för att uppnå gott resultat. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och god laganda. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team. 

Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten eftersom vi arbetar med medicintekniska
produkter.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, brukare och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde v. 23
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100% v23-v32
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/323
Kontakt Alexander Laanemäe, Avdelningschef, 0724-566526
Facklig företrädare Torbjörn Johannesson, Kommunal, 0104-761930
Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Sök tjänsten