Direkt till innehållet

Vi söker Chaufförer till semestervikariat!

Ort: Kungsbacka, Varberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100%

Publicerad: 2023-03-03

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Sök tjänsten

Är du en säker chaufför och söker ett spännande sommarvikariat, då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som chaufför hos oss i sommar kommer du arbeta med in och utleveranser av hjälpmedel hos privatpersoner och olika vårdinrättningar. Arbetet innefattar även in och utleveranser av reparerade hjälpmedel. De dagar du inte har körningar så assisterar du våra tekniker med andra befintliga arbetsuppgifter. Arbetet innebär tunga lyft.

Vi söker dig som är tillgänglig under veckorna 23-32. En chaufför i Halmstad, en i Varberg och en i Kungsbacka. Ange ort i ansökan. 

Om arbetsplatsen

Vi på Teknisk service HMC är utspridda på 3 orter, vilket är Halmstad, Varberg och Kungsbacka. I Halmstad är vi 12 tekniker, i Varberg 4 tekniker och 1 chaufför samt i Kungsbacka 5 tekniker och 1 chaufför. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har B-körkort. Meriterande är om du har kört skåpbil tidigare och har kunskap om hur man säkrar last och gods. 

Som person ser vi att du är initiativtagande, uthållig, självgående och har bra förmåga att skapa relationer. Du värderar samarbete högt och är tydlig i din kommunikation. Då du ska leverera hjälpmedel så ser vi att du är kvalitetsmedveten och noggrann i din hantering.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, brukare, kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde v. 22
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka, Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/328
Kontakt Alexander Laanemäe, Avdelningschef, 0724-566526
Facklig företrädare Torbjörn Johannesson, Kommunal, 0104-761930
Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Sök tjänsten