Direkt till innehållet

Rehabassistent sökes till Rehabiliteringsmedicin för sommarvikariat 2023

Ort: Halmstad

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100% v. 24-35

Publicerad: 2023-03-09

Sista ansökningsdag: 2023-03-23

Sök tjänsten

Nu söker vi sommarvikarie för veckorna 24-35. Är du utbildad undersköterska med intresse för rehabilitering? Eller studerar du för att bli legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut och har läst minst 4 terminer på din utbildning? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som rehabiliteringsassistent på rehabiliteringsmedicin, där du är en av flera professioner i ett interdisciplinärt team. Teamet består av fysioterapeut/sjukgymnast, kurator, läkare, undersköterska, sjuksköterska, psykolog, logoped och rehabcoach. Det är teamet tillsammans med patient och närstående som utformar målen för rehabiliteringen.

Arbetet innebär att du utför träning efter delegation från arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast. Detta kan vara exempelvis styrketräning, balansträning, förflyttningsträning, personlig vård och handträning. Som rehabiliteringsassistent ansvarar man också för viss gruppträning, t ex rörelsegrupp och köksgrupp. Man är också behjälplig i annan gruppträning.

Som rehabiliteringsassistent har man också hand om visst arbete med material och lokaler, som att beställa/köpa material, påfyllning av förråd samt beställa kläder.

Om arbetsplatsen

Rehabiliteringskliniken Halland ansvarar för specialiserad rehabiliteringsmedicin inom sluten- och öppenvård på Hallands sjukhus. I kliniken ingår även all paramedicinsk personal på Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

I Halmstad har kliniken en rehabiliteringsmedicinsk slutenvårdsavdelning med tillhörande öppenvård och i Varberg finns ett smärtrehabiliteringsteam. Kliniken har en modern och välfungerande rehabiliteringsmedicinsk verksamhet med ett positivt utvecklingsklimat. Vår slutenvård och dagrehabilitering är ackrediterade enl. CARF. Vi har ansvar för specialiteten i hela Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse av rehabilitering alternativt är du under utbildning som arbetsterapeut eller fysioterapeut och har läst minst 4 terminer.

Du behöver ha ett stort intresse och engagemang för rehabilitering. Likaså är det viktigt att du kan ta egna initiativ, vara flexibel och samarbeta med både patienter och personal. Vidare förutsätter vi att du har en stor serviceförmåga och att du arbetar med tydlighet och patientfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% v. 24-35
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/339
Kontakt Anna Nielsen, avdelningschef, 0790-981903
Facklig företrädare Annette Ljungberg, Kommunal, 035-139070
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Sök tjänsten