Direkt till innehållet

Hallandstrafikens beställningscentral söker timanställda

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, Timanställning vid behov

Publicerad: 2023-03-09

Sista ansökningsdag: 2023-03-24

Sök tjänsten

Vi behöver stärka upp med fler timanställda och vi söker nu timanställda till vår beställningscentral på Hallandstrafiken!   

Du gillar: 

  • att möta och hjälpa människor
  • att hitta lösningar som passar varje kunds unika förutsättningar
  • att hjälpa resenärer i kniviga och stressiga situationer
  • att bidra till ett mer hållbart Halland

Är det check på dessa punkter så har du ett varierande, utmanande och framför allt, väldigt roligt jobb hos oss som timanställd! 

Arbetsuppgifter

Vi fungerar som bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresorna i Laholms, Halmstad, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner. Du kommer som beställningsmottagare att ta emot inkommande samtal. Din uppgift blir att hjälpa kunderna på bästa sätt med deras frågor och önskemål samt att erbjuda dem service när det gäller bokning av resor. Telefonen och datorn blir dina främsta arbetsredskap. Du har din placering på huvudkontoret i Falkenberg. Vi har verksamheten öppen året runt, alla dagar i veckan, vilket innebär att du får varierande arbetstider d.v.s. dag- kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi kommer att anställa snarast i april.  Hur många uppdrag/pass du får som timanställd kan vi aldrig garantera. Men erfarenheten visar att mellan ett och tre pass per vecka är normalt, förutom under sommaren och semestertid, då vi nästan behöver alla timanställda på heltid. Till denna timanställning krävs det att du, under utbildningstiden, kan arbeta heltid, måndag-fredag, under 6 veckor med start 18 april. Samt att du kan jobba under hela sommaren.

Om arbetsplatsen

Beställningscentralen är en bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresorna i Laholms, Halmstad, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner. Kundgruppen är de som inte har möjlighet att nyttja den allmänna kollektivtrafiken. Vårt huvudkontor är centralt beläget i Falkenberg vid Bussterminalen, granne med gamla tågstationen. Det innebär att det är enkelt att ta sig till jobbet.

Hallandstrafiken arrangerar 50 000 resor i Halland - varje dag! Detta inkluderar busstrafiken, Öresundstågen, Pågatågen, Västtågen och Krösatågen. För Hallandstrafiken är kunden och kundbemötandet högst prioriterat. Vi är med kunden genom hela resan, med alla produkter och tjänster som behövs för resandet.

På huvudkontoret i Falkenberg och i kundservicebutikerna finns ca 100 medarbetare som arbetar med planering och utveckling av buss- och tågtrafik samt serviceresor, miljöarbete, reseinformation och marknadsföring för kollektivtrafiken i Halland m.m. Hallandstrafiken är dessutom bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresor i Laholms, Halmstads, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner.

Kvalifikationer

För att jobba i vår Beställningscentral krävs det att du har minst gymnasieutbildning. Eftersom vi använder olika IT-stöd måste du även ha en väl utvecklad och dokumenterat bred erfarenhet av arbete med datorer.

Då du kommer att ha mycket kontakt med kunder, kollegor och chefer internt samt samarbetspartners runt om oss, är det viktigt att du är mycket serviceinriktad. Det gäller att du, förutom att du är noggrann, har en god kommunikativ förmåga och är engagerad i det du har för händerna. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i engelska språket. Men kanske viktigast av allt är att du alltid har allt fokus på kunden och viljan att hjälpa och stödja kunden i den aktuella situationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Våra erbjudanden

Introduktion
Alla anställningar hos oss på Beställningscentralen börjar med en introduktionsutbildning på heltid, för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter. Här får du en grundlig introduktion i alla arbetsuppgifter, de system och verktyg vi arbetar med. Utbildningen är en viktig satsning vi gör för våra nya medarbetare. Du måste kunna delta på heltid under denna utbildning för att kunna bli aktuell för tjänsten.

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timanställning vid behov
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/353
Kontakt Åsa Karlsson, Verksamhetschef, 0346-712545
Facklig företrädare Cenk Kacar, Vision, 0346-712535
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Sök tjänsten