Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare sökes till Akutmottagningen Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%, arbetstid 38,25h/v (dag/kväll- och helgtjänstgöring)

Publicerad: 2023-03-17

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Sök tjänsten

Vi söker dig som vill möta varje arbetspass med nyfikenhet och som trivs med de tvära kast som förekommer i en akutverksamhet. Välkommen att bli en del av vårt team!

Om arbetet

I huvudsak innebär tjänsten arbetsuppgifter som journalskrivning, receptionsarbete och även att arbeta i team med vårdpersonalen. Som medicinsk sekreterare på akutmottagningen arbetar du mot alla kliniker på sjukhuset. Du förväntas även bidra i avdelningens utvecklingsarbeten där vi arbetar med ständiga förbättringar och har LEAN som vår verksamhetsstrategi. 

Att arbeta på akutmottagningen ger dig variation i arbetslivet då den ena dagen inte är den andra lik, vilket innebär att det aldrig blir enformigt. Som medarbetare på Akutkliniken har du möjlighet att lägga önskeschema, du har med andra ord stor möjlighet att påverka din egen arbetstid. Vi tillämpar dessutom flextid.

Arbetstid: 38,25h/vecka. 
I arbetet ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Akutklinikens medicinska sekreterare som arbetar dag/kväll- och helgtjänstgöring erhåller ett lönetillägg på 1000:- utöver den individuella lönesättningen.

Om arbetsplatsen

På akutmottagningen Halmstad arbetar 120 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet: att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har cirka 39 000 besök per år, vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning och kunskap om öppenvårdskodning. Har du vidare kunskaper i journalsystemet VAS ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska språket och ytterligare språk är meriterande då det på en akutmottagning söker patienter från många olika länder och sekreteraren är första mötet i sjukhusmiljön. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som medicinsk sekreterare, men det är inget krav.

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är noggrann och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, men du kan även arbeta självständigt och hitta lösningar i vardagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker även kollega till Akutmottagningen i Varberg, du hittar den tjänsten här!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, arbetstid 38,25h/v (dag/kväll- och helgtjänstgöring)
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/400
Kontakt Cimone Sahlén, Avdelningschef, 0340-662752
Facklig företrädare Katarina Nilsson, Vision, 035-134209
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Sök tjänsten