Direkt till innehållet

Tandsköterska sökes till Folktandvården Hyltebruk

Ort: Hylte

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-05-17

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Sök tjänsten

Din roll hos oss

I rollen som tandsköterska hos oss kommer du att få använda hela din kompetens. I arbetet ingår bland annat arbetsuppgifter som assistans, sterilarbete, profylax och administrativt arbete i receptionen. Här arbetar du tillsammans med både tandläkare och tandhygienister i teamtandvård där fokus är att ge patienten rätt vård. Vi välkomnar och uppmuntrar även egna intresseområden.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Hyltebruk ligger i vackra omgivningar i fina, luftiga lokaler. En klinik som lägger stor vikt vid delaktighet i arbetet, tillgänglighet och gott bemötande. Kliniken har en bred kompetens inom barn-, vuxen- och äldretandvård och vi tar hand om tandvårdsrädda patienter i lustgasbehandlingar.

Till dig som medarbetare erbjuder vi handledning och möjlighet till kompetensutveckling. Idag är vi tolv medarbetare på kliniken med varierande bakgrund och erfarenhet som arbetar i nära samarbete. Här hjälps vi åt, stöttar varandra och har nära till skratt.

Kvalifikationer

Du som söker har en godkänd examen som tandsköterska. Tidigare erfarenheter är meriterande men inget krav. Att behärska svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten.

Vi söker en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hylte
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/680
Kontakt Anette Tufvesson, Verksamhetschef, 0766-958839 Elinor Luoto-Adgård, Kliniksamordnare, 0345-71060
Facklig företrädare Gabija Nilsson, Vision, 0340-482300
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Sök tjänsten