Direkt till innehållet

Tandläkare sökes till Folktandvården Hyltebruk

Ort: Hylte

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100 %

Publicerad: 2023-05-17

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Sök tjänsten

Är du redo för nya utmaningar, vill utvecklas och göra skillnad? Då är Folktandvården Hyltebruk en arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos får du möjlighet till att använda hela din kompetens då vi arbetar med både barn-, vuxentandvård och akuttandvård. Hyltebruk har ett stort upptagningsområde med en del patienter som har ett stort vårdbehov, detta erbjuder dig ett varierande arbete där patienten får stå i fokus, vi strävar efter att patienten får rätt vård i rätt tid.

Vi arbetar med teamtandvård och du har ett nära samarbete med tandhygienister och tandsköterskor. Du deltar på APT, terapimöten samt i klinikens utvecklingsarbete för att nå klinikens uppsatta mål i enlighet med Region Hallands mål på tillgänglighet och friskare munhälsa. På kliniken finns en bra mix av erfaren och ny kompetens.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Hyltebruk ligger i vackra omgivningar i fina, luftiga lokaler med sju behandlingsrum där vi bedriver framgångsrik tandvård. En klinik som lägger stor vikt vid delaktighet i arbetet, tillgänglighet och gott bemötande och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder.

Idag är vi tolv medarbetare på kliniken varav två tandhygienister och två tandläkare. Som tandläkare hos oss blir du en del av en glad och engagerad personalgrupp som har nära till skratt. Här erbjuds du handledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Tidigare arbetslivserfarenhet som tandläkare är meriterande, men inget krav. Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi har datoriserat journalsystem (VAS) och digital röntgen varför erfarenhet och allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater samt förmåga att vara flexibel i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Hylte
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/681
Kontakt Anette Tufvesson, Verksamhetschef, 0766-958839 Elinor Adgård-Luoto, Kliniksamordnare, 0345-71060
Facklig företrädare Line Attenius, TT, 0736-938864
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Sök tjänsten