Direkt till innehållet

Avdelningschef för kundservicebutiker - Hallandstrafiken

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-09-06

Sista ansökningsdag: 2023-09-22

Sök tjänsten

Lockas du av att driva utvecklingen av kollektivtrafiken med målet att vi ska skapa världens bästa kollektivtrafik - för hallänningarna? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Om Hallandstrafiken

På Hallandstrafiken är vi stolta över vår trafik och vi har ett mycket omväxlande och spännande uppdrag där våra ledord för att lyckas är tillsammans, enkelt och nytänkande.

Totalt är vi idag cirka 90 tillsvidareanställda medarbetare på Hallandstrafiken, som tillsammans är med och utvecklar kollektivtrafiken i Halland. Inkluderar vi dessutom personalen på de trafikföretag som vi kontrakterar för att utföra trafiken så är vi drygt 2000 medarbetare. Genom en väl utvecklad kollektivtrafik stöttar vi Region Halland i ambitionen att bli den bästa livsplatsen!

Vi arbetar med planering och utveckling av buss- och tågtrafik samt serviceresor, försäljning och marknadsföring för kollektivtrafiken i Halland mm. Hallandstrafiken är dessutom bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresor i Laholms, Halmstads, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner.

Hallandstrafiken arrangerar nästan 50 000 resor i Halland varje dag. Detta inkluderar busstrafik, Öresundstågen, Pågatågen, Västtågen och Krösatågen. För Hallandstrafiken är kunden och kundbemötandet i fokus. Vi är med kunden genom hela resan, med alla produkter och tjänster som behövs för resandet.

Ditt uppdrag

Inom Hallandstrafiken finns 7 olika försäljningskanaler som kunder har möjlighet att köpa sina biljetter genom, där kundservicebutiker är en av dem. I Halland finns fem butiker.

Kundservicebutikernas uppdrag är att möjliggöra det kompletta kundmötet. I det fysiska mötet är det viktigt att vi fångar alla kunders olika behov och välkomnar synpunkter för att utveckla verksamheten. Men vi passar även på att utmana våra kunder att testa nya försäljningskanaler som kan hjälpa dem ännu mer!

Som avdelningschef för kundservicebutikerna ansvarar du för avdelningens uppdrag såsom all försäljning över disk, reseinformation till kund, ta emot och förvalta kundsynpunkter, hittegods m.m. Du ansvarar även för våra återförsäljare inklusive nya avtal, support till dessa, utbildning, avslut etc.

I din chefsroll ingår ansvar såsom budget, verksamhetsutveckling och personalansvar inklusive bemanning och arbetsmiljöansvar. Idag ansvarar du för 8 medarbetare.

Kvalifikationer

Du har adekvat högskole-/universitetsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper som vi anser likvärdiga. Det är meriterande om du har ytterligare utbildning inom ledarskap.

Vi ser gärna att du haft personal-, verksamhets- och arbetsmiljöansvar i en tidigare roll och har erfarenhet av förändringsledning. Har du kunskaper inom systematiskt arbetsmiljöarbete, bemanningsplanering och förståelse för hur budgetarbete går till ser vi det som meriterande.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.

Det är av stor vikt att du är trygg i din roll som ledare och kan skapa en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade i utvecklingen av kollektivtrafiken. Du har mod att leda i förändring, ett coachande förhållningssätt och motiverar dina medarbetare att nå uppsatta mål. Du har förmågan att se omvärlden i olika perspektiv som får ligga till grund för ditt agerande och dina beslut. Du är tydlig och rak i din kommunikation, både mot externa samarbetspartners och mot dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1052
Kontakt Julia Isaksson, Verksamhetschef, 0346-712549
Facklig företrädare Cenk Kacar, Vision, 0346-712535
Dragica Grahovac, Saco, 073-3021543
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-09-22

Sök tjänsten