Direkt till innehållet

Undersköterskor till lättvården - sommarvikariat urologen i Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100% juni - augusti

Publicerad: 2024-02-01

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Sök tjänsten

Urologen 2A söker sommarvikarierande undersköterskor för sommaren 2024! Är du utbildad undersköterska, har läst 3 terminer på sjuksköterskeutbildningen eller 6 terminer på läkarutbildningen? Då tycker vi att du ska söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du närmast patienten och ditt dagliga arbete hos oss består bland annat sårvård, riskbedömningar, mätningar, sätta kateter, postoperativ vård samt dokumentation. Du kommer även delta i patientplaneringar.

Här på lättvården ger vi god omvårdnad till medicinskt färdiga patienter som inväntar vidare vård eller inför hemgång. Tjänsten innebär ett ansvar för medicindelning på delegation. I den här tjänsten ingår du i urologens bemanning med inriktning lättvården. Du kommer att arbeta både i den akuta verksamheten och med lättvård. På lättvården kan även patienter från kirurgi och ortopeden vårdas. 

Tjänsterna som erbjuds är både dag/kväll.

Om arbetsplatsen

Vi inom Urologikliniken arbetar med den specialiserade urologisjukvården i Halland. Kliniken består av cirka 70 medarbetare varav 14 läkare. Vi har öppenvårdsverksamhet i Varberg och i Halmstad med kontaktsjuksköterskor, uroterapeuter, cystoscopister, undersköterskor och medicinska sekreterare. 

Vi på avdelning 2A tar emot patienter från hela Halland och arbetar i team med fantastiska
sjuksköterskor och undersköterskor för våra patienters bästa. Vi har även ett stort fokus på utvecklings- och förbättringsarbete. För oss på avdelning 2A är det viktigt att du trivs på din arbetsplats och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö. Vi tror att fungerande ronder, tydliga rutiner och kontinuitet är viktigt. För att få mer tid för patienterna kommer du att få stöd både i det vårdadministrativa arbetet men också med vårdnära tjänster som sköter städning, förråd, patientkök m.m. Vi bedriver ständigt förbättringsarbete och hos oss har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka omvårdnaden kring patienten. Vi arbetar processorienterat enligt Lean för att utveckla vår vårdavdelning i tiden, där medicinsk kunskap, ett holistiskt förhållningssätt och ny teknik integreras i syfte att ge en värdeintensifierad vård till patienten.

Avdelningen står inför en spännande framtid med både förbättringsarbete med mer protokollstyrd vård och medverkan i ett pilotprojekt där vår avdelning sedan i september bemannas av en receptarie. Vill du veta mer om vår avdelnings utvecklingsarbete berättar vi gärna mer! 

Kvalifikationer

Vi söker dig med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet, alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning. 

För dig som har en utbildning från Vård- och omsorgsprogrammet ser vi gärna att du har läst kursen Akutsjukvård 200 poäng, eller motsvarande. Även Medicin 2 100 poäng, samt diplom från Vård- och Omsorgscollege är önskvärt. Har du påbörjat din utbildning på vård- och omsorgsprogrammet efter år 2021 ingår dessa kurser i din utbildning. 

För dig som är sjuksköterska eller läkare under utbildning vill vi att du har slutfört:

  • 3 terminer på sjuksköterskeutbildningen
  • 6 terminer på läkarutbildningen

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att vi ska kunna gå vidare med din ansökan ber vi dig att bifoga betyg/intyg för din genomförda eller pågående utbildning. 

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Övrig information

Från och med 1 juli 2023 blev Undersköterska en skyddad yrkestitel. Här kan du läsa mer om vad det innebär: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% juni - augusti
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/130
Kontakt Eva Lotta Nilsson, Avdelningschef, 070-2699273,eva-lotta.nilsson@regionhalland.se Jeanette Rörset, Sektionsledare, 070-2179624,jeanette.rorset@regionhalland.se
Facklig företrädare Linn Johansen, Kommunal, linn.johansen@regionhalland.se
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Sök tjänsten