Direkt till innehållet

Spontanansökan

Om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu kan du skicka in en spontanansökan.

Region Halland behöver alltid kompetenta och kunniga medarbetare för att kunna erbjuda en god hälso- och sjukvård till våra invånare och att främja utveckling och tillväxt. Inom vissa yrkesområden finns det alltid ett behov och till dessa specificerade yrkesområden kan du också skicka in en så kallad spontanansökan.

En spontanansökan innebär att du visar intresse för att arbeta hos oss men inte att du söker en specifik tjänst. Är du intresserad av specifika tjänster måste du själv bevaka och söka dessa. Våra lediga tjänster hittar du här

Klicka på länken till det yrke som du är intresserad av att jobba inom och gör en intresseansökan. För att din ansökan ska ”hamna rätt” i vår organisation så ber vi dig att i din ansökan specificera om du är intresserad av att arbeta på någon speciell arbetsplats inom Region Halland.

Sjuksköterska

Specialistsjuksköterska och barnmorska

Röntgensjuksköterska 

Medicinsk sekreterare

Biomedicinsk analytiker 

Tandvård 

Vad händer med din intresseansökan?

När du lämnar in en intresseansökan blir dina uppgifter tillgängliga för våra HR-specialister under sex månader, om vi inte hör något annat från dig. I slutet av de sex månaderna tar vi kontakt med dig via mail för att höra om du vill ha kvar din intresseansökan i ytterligare ett halvår. Om du vill fortsätta att vara tillgänglig för oss loggar du in i vårt rekryteringssystem och uppdaterar din profil. Gör du ingen uppdatering försvinner du från intresselistan.

Observera att en intresseansökan innebär att du kan bli kontaktad av oss i det fall vi har en matchande tjänst men att det inte finns några garantier för att du automatiskt blir det.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad: