Webbplatser

Webbplatser ikon

Specialistläkare onkologi sökes till Hallands sjukhus

bildbeskrivning
Ort: Halmstad/Varberg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 2024-06-25
Sista ansökningsdag: 2024-07-21
Mer information om tjänsten
Anställningens omfattningHeltid
AnställningsformTillsvidareanställning
Antal lediga befattningar1
ArbetsortHalmstad/Varberg
AvdelningRegion Halland
Facklig företrädareMihai Ölund, Hallands läkarförening, 035-147761
KontaktHelena Gladh, verksamhetschef, 072–5017518
LandSverige
LänHallands län
LöneformMånadslön
Publicerat2024-06-25
Referensnummer2024/631
Sista ansökningsdag2024-07-21
Sysselsättningsgrad100%
TillträdeEnligt överenskommelse

Vi söker nu en specialistläkare till Hallands sjukhus onkologiska verksamhet! Vill du också bidra till den fortsatta utvecklingen av onkologin i Halland?  I så fall är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Den onkologiska vården är under ständig utveckling med nya behandlingsmetoder. Den vida arsenalen av behandlingsmetoder ställer även krav på fortbildning hos läkare och övrig personal för att patienten ska kunna få bästa möjliga vård.

Som läkare har du din basplacering antingen i, Varberg eller Halmstad, och viss tjänstgöring kan även förekomma på båda orterna. Den onkologiska mottagningsverksamheten i Halmstad och Varberg behandlar idag patienter med bröstcancer, mag-tarmcancer och urologisk cancer inkl. prostatacancer.

Då vår klinik står inför att utöka och fortsätta utveckla verksamheten kommer du att få stora möjligheter att vara med och bidra med din kompetens och erfarenhet.

Om arbetsplatsen

Onkologi- och palliativmedicinkliniken vid Hallands sjukhus är en klinik med tre utbudspunkter; Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Vi är en klinik med två välfungerande behandlingsenheter som bedriver elektiv onkologisk öppenvård.

Inom kliniken finns även palliativa konsultteam över hela regionen.

Storleken på vårt sjukhus möjliggör korta kommunikationsvägar och nära samarbeten med andra kliniker. Vi har även kontinuerligt samarbete med universitetsklinikerna i Västra Götalandsregionen samt Region Skåne och vi ingår därmed i både RCC väst samt syd.

Vi är sedan två år en egen verksamhet och vi har vuxit avsevärt sedan start. Vi söker nu en kollega för att lägga sista pusselbitarna på plats. Du som medarbetare har goda möjligheter att bidra till och påverka den fortsatta utvecklingen av onkologin i Halland. Vi söker dig som har en inriktning mot bröstcancer och/eller urologisk cancer.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och har specialistkompetens i onkologi. Du har dessutom både god kunskap men också erfarenhet av arbete med bröstcancer och/eller urologisk cancer inklusive prostatacancer. Meriterande är också forskningserfarenhet. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. 

Att arbeta med patienter med cancersjukdom ställer krav på lyhördhet, empatiskt bemötande, kommunikationsförmåga och en stor nyfikenhet för ny kunskap. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har ett engagerat, nyfiket och öppet förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.